Craig Wright-rettssaken: Siste bønn i Norge snart

Rettsmedisinsk sannhet og krypto – Konflikten har pågått i mer enn tre år. En dommer i Norge skal snart ta stilling til den pågående rettssaken mellom Hodlonad og Hodlonad. Craig Wright.

Craig Wright vs. Hotlonat: The Origins of the Conflict

Nøklene til saken er nå i hendene på en norsk dommer, da Craig Wright ikke kan levere til ham. Kan ikke presentere Ugjendrivelige bevis Om det faktum at han Satoshi Nakamoto, Den australske informatikeren lenket en lovlig brytekamp mot de som våget å si høyt hva de fleste i det stille tenkte – lo, sint eller overrasket over påstandene hans.

Her er vi i mars 2019. Hotlonat Twitter, ekte navn Magnus Granath, Craig kaller Wright en svindel, i sine publikasjoner på det sosiale nettverket. Den selverklærte grunnleggeren av Bitcoin (BTC) Hotlonat gjengjeldte ved å sende advokatene sine for å kreve at han tar tilbake sine tweets, be om unnskyldning og bekrefter i retten at Mr. Satoshi faktisk er Satoshi Nakamoto.

>> Plant de små kryptoene dine og hjelp dem med å vokse med 8 % rentes rente på FTX Earn (handelslenke) <

I’m Satoshi Nakamoto: Record skrapet, trå hardt

Craig Wright kan imidlertid ikke ha forutsett arten av opposisjonens motangrep som bestemte seg for å hente ham inn. En høring i en norsk domstol. I retten, Hodlonats advokater å beskytte Minst tre hovedideer.

De kalte det Upålitelig «og» tulleringe En australsk dataforsker hevder å være Satoshi Nakamoto. Harddisktjenesten han tråkket på er historien, skulle ha nøkkelen for å bevise at han var Satoshi Nakamoto, men ble til slutt ødelagt i 2016 så han trengte ikke å bevise eksistensen av nøklene, kanskje bare for moro skyld. Men korte vitser er best.

Craigrite eller Satoshi Nakamoto (eller nesten) uten nøklene til Bitcoin.

Hotlonats advokater brukte også ordet » Bedrageri Det er på sin plass å ta opp denne striden og retten til å bruke begrepet er beskyttet av den norske grunnloven. De hevder også at hashtags #CraigWright, svindel Det var lenge før 2019, så deres klient ville ikke være en person som ville skade tiltaltes omdømme.

READ  - Litt over å peke en person - VG.

Craig Wrights advokater vil presentere sin avsluttende uttalelse 21. september. Hvis australieren taper denne saken, kan eller ikke kan dommerens avgjørelse påvirke andre ærekrenkelsessaker han har anlagt mot Hotlonat i Storbritannia.

Satoshi Nakamoto trampet på harddiskene sine, « Vant «Nylig en juridisk kamp, ​​med en smak av nederlag Ved å vinne kun 1 kartotekbokvs Peter McCormackHvem ringte ham også» Løgner «og» Svindler «Til tross for denne avgjørelsen er en britisk høyesterettsdommer en fordringshaver til tittelen Bitcoin-grunnlegger» Med vilje fremlagt falske bevis «. Mot en bis-repetita i Norge?

«Ingen fremtid!! »? Ved å handle dine første bitcoins på FTX-plattformen kan du velge trygghet og sakte fordype deg i kryptovalutaens verden. Ved å registrere deg hos FTX via denne forretningslenken på JDCDu får også livstidsrabatt på handelsgebyrer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *