Cristiano Ronaldo -overføringsnyheter: Juventus -stjernen ‘respektløs’ rammer Real Madrid -spekulasjoner

Juventus -spiss Cristiano Ronaldo har blitt kritisert for å utveksle “trivielle” og “respektløse” spekulasjoner om fremtiden hans.

36-åringen er i sluttfasen av kontrakten sin i Torino, hvor han signerte med Serie A i 2018.

Med allierte Manchester City og Paris Saint-Germain har det vært rykter om at Ronaldo kan gå før sesongstart, mens Carlo Ancelotti har nektet å hente spilleren tilbake til Real Madrid.

Den italienske sjefen sa at han aldri vurderte å signere “Real Madrid -legenden”.

“Alle som kjenner meg, vet hvor mye jeg fokuserer på arbeidet mitt,” la Ronaldo ut på Instagram med et bilde av seg selv som holder fingeren mot leppene.

“Mindre snakk og mer handling, dette har vært mitt ledende mål siden begynnelsen av min karriere. Men med tanke på alt som har blitt sagt og skrevet nylig, må jeg sette min posisjon.

“I stedet for å fornærme meg som mann og som spiller, gir den trivielle måten min fremtid i media er respektløshet overfor alle klubbene som er involvert i disse ryktene og deres spillere og ansatte.

“Historien min ble skrevet i Real Madrid. Den er spilt inn. I ord og tall, pokaler og titler, innlegg og titler. Den er på museet på Bernabeu stadion, og den er i tankene til hver fan av klubben.

Cristiano Ronaldo vinner medalje i Real Madrid (Adam Davy / PA)

(PA -arkiv)

“Utover det jeg har oppnådd, i de ni årene jeg har hatt et dypt hengiven og respektfullt forhold til” Merengue Priyam “og den kjærligheten og respekten jeg har til i dag, vil jeg alltid verne om det.

– Jeg vet at jeg kommer til å fortsette å være i hjertet til ekte Real Madrid -fans, og jeg vil huske dem.

“Som denne siste episoden i Spania, var det hyppige nyheter og historier som kontaktet meg med mange klubber i forskjellige ligaer, og ingen gadd å prøve å finne den virkelige sannheten.

“Jeg bryter tausheten nå som jeg ikke kan la folk fortsette å leke med navnet mitt. Jeg er fokusert på karrieren og arbeidet mitt, klar med engasjement for alle utfordringene jeg står overfor. Alt annet? Alt annet er bare snakk . “

BA bidro til denne rapporten

READ  Arsenal -stjernen Michael Arterta sender melding etter tapet av Starlet Foller

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *