Cristiano Ronaldo tar Portugal til 16-delsfinalen, da Karim Benzema leder Frankrike

Da lagvinnerne med Portugal gikk videre til utslagsrundene, endte en hektisk kveld som så et fragment, og deretter stakk manuset sammen med Frankrike.

Dette er den typen fotball som skal leveres i løkken; Magi på banen og en sunn mengde forvirring, emosjonell gymnastikk og kontroversielle resultater.

Turneringsteamet levde opp til sin fakturering, og lukket scenen i form av en dommer med krakere som tok sentrum, en annen prestasjon av Cristiano Ronaldo, Karim Benzema scoret sitt første Frankrike-mål på nesten seks år og en allmektig frykt for Tyskland. Dette er rett og slett et sammendrag av rotet.

Det var lite action i Puskas arena, og før den plutselige høye jubelen brøt, fikk Adam Sloy Manuel Neuer til å sette Ungarn i en strålende posisjon ettersom nyheter ble filtrert fra andre deler.

I Budapest, Portugal hadde energi og selskap. Mens Renato Sanchez var på banen så de en annen mulighet i Euro, og like etter hans første start så Fernando Santos menn noen av deres beste ting ble spilt.

Midtbane, kreativ, kamp og vil alltid engasjere seg, setter starttempoet. Han hadde kampens første skudd, på et tidspunkt forklarte Kylian sin gode evne til å knuse paven og var viktig for alle progressive spill i Portugal.

Der Bruno Fernandez var anonym, vil det neppe bli lagt merke til og inspirert av Sanchez.

Cristiano var hans avgjørende, benchmark-setting selv, mens Benzema ga Frankrike et gull touch med den forbipasserende mesterklassen til Paul Boca, men midtbanespilleren gjorde alt han kunne for å bryte oppmerksomheten.

Antonio Mt. Lahore, som aldri kastet en skygge, pekte på straffemerket tre ganger. En halvtime senere krøllet Joao Moutinho et frispark inn i feltet da Hugo Loris prøvde å slå tydelig.

READ  Arsenal-overtakelse live: Cronje vil sannsynligvis forbli etter protester, Daniel Ek 'Values ​​Club 8 1,8 milliarder'

Rørte ballen til keeperen, men det meste av Danilos ansikt, og Cristiano Mikroslav Klose avanserte som spilleren med det siste verdensmesterskapet og EM-mål.

Det var uenighet om den avgjørelsen, men Loris var uansvarlig, og den slags handling fra blokkerere måtte ofte straffes – det ville bli betraktet som et voldelig spill og sendt til hvilken som helst utespiller.

Mbabane kolliderte med Nelson Semado mens han prøvde å ta en pasning fra Bogba, og forsvareren sto på gulvet hans.

Det virket eller føltes ikke som en bot, men Lagos bestemte det sammen. Til slutt sendte Benzema Rui Patricio på feil spor for å nettere landslaget.

Han hadde ventet nesten seks år på det, og måtte se en pause på pause før han kunne få enda en. Pok ்ப mon sprayet en av hans guddommelige pasninger for å frigjøre Benzema fra dypet. Scoringspilleren sendte mindre innsats til stolpen fra en avstand på åtte meter.

Han ble flagget offside, men en VAR-anmeldelse avlyste den. Frankrike, som hadde blitt slått ut for store lengder, var foran.

Gi teamet, vel, fortsetter å gi. Jules County blokkerte et Cristiano-kryss med hånden fra pylon, mens Lagos leverte nok et straffespark.

Portugals stjernemann har utjevnet natten med et spotspark, og basert på sin internasjonale rekord i all tid, deler han med Ali Day.

Handlingen var nådeløs. Bogba, tenkte at han skulle skyte, børstet av Palinha og leverte en svinger fra 25 meter. Patricio utstyrte den med en fantastisk enhåndsoppbevaring før han hoppet på beina for å forhindre Antoine Griezmann i å følge.

READ  Fiesta de cinco días y 500 invitados: la celebración de Neymar en Brasil causa indignación

Innbytter Kingsley Common gjenopplivet Frankrike, men Sanchez presser fortsatt Portugal fremover. Det skal ikke være noen ekstra innsats når de begge er der.

Hvis de resterende kampene samsvarer med gruppe F-spillet, er det fortsatt noen få utstillinger.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *