Cruise line som utvider cruisesesongen til mai 2021

AIDA Cruises, en av Carnival Corporations ni cruiselinjer, utvider cruisesesongen på Kanariøyene til midten av mai 2021.

AIDA Cruises har implementert en hel rekke forbedrede helse- og sikkerhetsprotokoller for gjester og besetningsmedlemmer som ble brukt på forskjellige AIDA-cruise høsten 2020. De siste månedene har øyene “Evig vår” vært et reisemål for ferier i Europa med gjennomgående lave forekomst . Som et resultat av de spanske myndighetene for trygge reiser, som er i tråd med AIDAs forbedrede helse- og sikkerhetsprotokoller, har cruiselinjegjester kunnet nyte en avslappende ferie på Kanariøyene.

Forbedrede helse- og sikkerhetsprotokoller, testet av SGS Institut Fresenius og bekreftet av DNV GL-klassifiseringsselskapet, inkluderer en obligatorisk polymerasekjedereaksjon (PCR) -test for å oppdage virus og bakterier før reise, samt kontroller for periodisk helse, stor avstand og hygiene. standarder, medisinsk behandling, inkludert testbarhet ombord og andre tiltak.

Cruise ferier er for øyeblikket ikke mulig i andre AIDA destinasjoner. Med forlengelsen av cruisesesongen på Kanariøyene med AIDAperla, vil AIDA Cruises imidlertid kunne tilby alle passasjerer et attraktivt feriemulighet.

Sponsede linker

Dette gjelder gjester som opprinnelig bestilte et middelhavscruise på AIDAstella med avreisedato fra 20. mars til og med 11. mai 2021; på AIDAperla med avreisedato til og med 14. mai 2021; i AIDAblu mellom 4. april og 25. april 2021; og i AIDAmar mellom 21. mars og 18. april 2021.

Det samme gjelder alle gjester som opprinnelig skulle reise med AIDAsol fra Hamburg og Rotterdam til Nord-Europa og Norge mellom 20. mars og 3. april 2021, eller med AIDAluna fra Hamburg 31. mars og 4. april 2021.

Posisjoneringskryss med AIDAmira som planlegger å avgang 16. april 2021 og med AIDAvita 20. april 2021 må også avbrytes.

READ  Hvorfor Ambanis, Tatas og Mahindras må samarbeide for Indias nye hydrogenmisjon

Alle cruise gjennomføres i samsvar med cruiselinjens omfattende helse- og sikkerhetsprotokoller, samt nasjonale og lokale lover og regler for beskyttelse mot smitte.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *