Cruise Norway Save med Hardigruton hele året

Norge er et reisemål for alle årstider.

Om sommeren reiser du til Norge fordi du kan oppleve magien til Midnattssolen som aldri går ned, og det er uendelige dager. Dette er en flott tid å se isbjørner, hvalrosser, sel og til og med trekkende arktiske fugler.

Om vinteren reiser du til Norge fordi du kan se i ærefrykt, skuffelisteopplevelse av nordlys og hundegliding over den store skogen.

M.S. Kong Harold Raftsundet Reise i Norge

Om våren reiser du til Norge fordi du kan nyte tre sesonger på tur, med sommerlignende vær i Bergen, vår på vei og en full, kjølig vinter over polarsirkelen.

Om høsten reiser du til Norge fordi kystnaturen er så fargerik og det er den beste sesongen for fotturer. Dette er en flott tid, akkurat som nordmennene gjør – nyt naturen.

Du kan nyte Norge hele året med Hardigrutton som har reist på norske farvann i over 127 år. Med sine naturskjønne landskap, høye fjell, fantastiske fjorder og fantastiske dyreliv er Norge et sted du kan besøke igjen og igjen.

Nå, med HardyGruttons nye reiseplaner fra 2022 til 2023, kan du feire Ombord 500 bordkreditt per person Hvis du bestiller en av linjens originale kystreiser innen 31. mars 2021.

Kokk med Raja Crab

HardyGruttons klassiske strandpromenade besøker 34 havner fra små landsbyer til store byer, slik at du kan absorbere hverdagskulturen og smake på norske kulinariske tradisjoner som frigid, fårekjøtt og syltet sild. Produksjon og nye produkter.

Du har muligheten til å krysse polarsirkelen og reise fra Bergen, og dra nordover til den russiske grensen.

Bergen i Norge

En av de mest populære reiserutene er en 16-dagers tur i Bergen, inkludert nordlyset fra Kirkens til Bergen, hvor du kan krysse mer enn 100 spektakulære fjorder og 1000 majestetiske fjell. Skipet vil krysse polarsirkelen og jakte nordlys.

READ  Verdens lengste elektriske båt, Pasto opererer nå i Norge

Om vinteren og våren i Tromsø kan du ta en rask hundesledetur mens skallene drar deg gjennom det frosne terrenget forbi den fantastiske utsikten over de snødekte platåene. Det eneste lyset er hodelykt, stjernehimmelen eller, hvis du er heldig, det magiske nordlyset.

Sjansen er at du ser på nordlyset, men hvis det ikke er noe lys på turen, får du en seks eller syv dagers klassisk tur gratis – takket være Hardigruton Forsikre deg om nordlyset.

Flott utendørs i Lincoln, Norge

Alle Hardigruton-skipene er designet for å utforske Norges kyst på den mest praktiske og bærekraftige måten. Disse rommene er laget av naturlige skandinaviske materialer som granitt, eik, bjørk og ull for å skape en avslappet og stilig atmosfære. Restauranter serveres med ferske råvarer fra norskekysten, og den elegante Explorer Lounge & Bar er et av de beste stedene å se de vakreste strendene i verden. Uansett hvilken årstid du velger å reise med Hardigrut – om våren når stranden stiger igjen; De lange solfylte dagene om sommeren; Når Norge er en scene som rister sjelen til det fargerike eller vinterlige nordlyset om høsten, vil Hardigurutten alltid ta deg nærmere naturen.

Men så snart som mulig, bestill en av HardyCruttons originale kystreiser før 31. mars 2021! Internlån opp til bord 500 per person.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *