Cruise verden | Oppdag den nye og attraktive Royal Caribbean-serien …

Etter det merkelige året vi har hatt, og med reisebegrensninger fremdeles oppe i luften, føler mange av oss forsiktige med å planlegge en forestående ferie.

Men å ha noe spennende å se frem til kan få oss til å føle oss lysere, med forskning som viser de virkelige psykologiske fordelene ved å ha noe spesielt i horisonten.

Så hvorfor ikke unne deg noe spektakulært å drømme om? Det revolusjonerte utvalget av destinasjoner inkludert i Royal Caribbean International-lanseringen i 2022 er superladet med ekstraordinære opplevelser, og viser at du ikke trenger å reise langt for å oppleve turen for livet.

Avgang fra Southampton ombord på den fantastiske Anthem of the Seas, kan gjestene velge mellom to, syv, ni, 12 og 14 nattreiser.

Fantasi å komme inn på stekte bløtdyr i den elegante havnen i Nice på den franske rivieraen? Hva med å utforske de fjellkanten norske fjordene eller rusle gjennom de vakre fliser-Bygg med fliser fra de svingete gatene i Lisboa? Kanskje du foretrekker å følge i fotsporene til gladiatorer som kjemper i det gamle Colosseum i Roma.

Uansett hva du har lyst på, er et Royal Caribbean cruise en fin måte å krysse av for de drømmedestinasjonene du alltid har ønsket å besøke, uten bryet med flyplasser, innsjekking av bagasje eller armlenekrigene i små seter.

Plass er faktisk noe du definitivt ikke vil mangle i Anthem of the Seas. Dobbelt så bredt som Egyptens fantastiske Sphinx, og med dodgem-biler, en rulleskøytebane og en FlowRider-bølgemaskin om bord, tilbyr ingen andre cruiseskip mer innovative opplevelser på en dag, slik at det kan gjøre opp for alle eventyrene du får. hadde. Jeg gikk meg vill under krasjet.

READ  God of War Ragnarok: en respektert arv

Og for ikke å nevne de fire bassenger, den populære trapesskolen og det toppmoderne teatret som viser hitmusikalen. vi vil rocke deg.

Royal Caribbean: underholdning, Anthem of the Seas

Begynner det å høres bra ut? Hvis du har lyst på eventyr, kan du forberede deg på en festival med smaker som kommer fra skipets mange restauranter i verdensklasse, og som transporterer sansene dine fra Toscana til Japan og alle stedene i mellom.

Se alle Royal Caribbean 2022 European Cruises her.

For noe utenom det vanlige, prøv drinkene på Bionic Bar, hvor du kan designe din egen cocktail og få to robot bartendere til å riste, røre og servere den. Eller finpuss salsaferdighetene dine og lytt til live latinamerikanske rytmer på Bolero når natten varmes opp.

Du vil raskt oppdage at nettene er når den virkelige festen begynner. Tenk neonbelyste fallskjermhopping på Ripcord℠ av iFly® og panoramautsikt over havet på den 90 meter høye North Star Bar.

Anthem of the Seas bionic bar

Cruise seiler fra mai til oktober 2022, og gir større og bedre muligheter for å se Europas mest etterspurte severdigheter.

Etter å ha tilbragt måneder med å kommunisere med sofaen din, bør muligheten til å dra ut til sjøen på en høyoktan reiserute gi deg mye å tenke på når du kommer i kjedsomhet.

Fra et 14-netters middelhavscruise «Strender og byer» til en 12-natt «Oppdag Kanariøyene» med stopp i det frodige Madeira, Lisboa og det spanske paradiset A Coruña, samt Lanzarote, Tenerife og Gran Canaria mye for pengene.

Madeira

Han har tålmodig ventet på å finne paradiset sitt gjennom tre lange lockdowns, pub-portforbud, en mengde bananbrød og prøvelser og trengsler med hjemmeundervisning. Stol på oss, forventningen føltes aldri så bra.

READ  Hva er "Super Deer Moon", et ganske sjeldent fenomen som vil kunne observeres i kveld?

Royal Caribbean International har gitt innovasjon til sjøs i mer enn 50 år, og hvert skip har den nyeste teknologien og gjesteopplevelser.

Cruiselinjen fortsetter å hjelpe sine passasjerer med å skape tidløse minner, og det er grunnen til at Royal Caribbean har blitt kåret til «Best Cruise Line Overall» i 18 påfølgende år på Travel Weekly Readers «Choice Awards.

For en komplett liste over europeiske cruise for 2022, besøk royalcaribbean.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *