Cuba anklager Gooding Jr. for berøring, innrømmer at han kysset en hushjelp | Mennesker

Advokaten hans sa onsdag at den amerikanske skuespilleren Cuban Gooding Jr. har innrømmet å ha tvangskysset en hushjelp, og som en del av et forlik i en domstol i New York vil andre kriminelle anklager mot ham bli henlagt.

Oscar-stjernen fra 1997 for «Jerry Maguire» og beste mannlige birolle, den 54 år gamle skuespilleren har blitt seksuelt misbrukt av mer enn 20 kvinner i flere tiår. Han ble tiltalt på klagen fra 3 av dem.

Advokaten hans, Frank Rothman, sa til AFP at hans klient hadde akseptert en begjæring om en siktelse.

«Han innrømmet på en konto at han kysset en ansatt uten tillatelse,» sa Rothman. «Alle andre anklager er avvist,» la han til. «Om seks måneder, hvis han kommer ut av problemer, vil siktelsen bli frafalt, og han vil ikke være i stand til å føre en straffeattest på slutten av den.»

Andre ofre

Gloria Alred, en advokat som representerer en uidentifisert kvinne i en sivil sak, sa at dommeren avviste forespørsler om at andre ofre skulle vitne i saken – med den begrunnelse at de hadde vært utsatt for lignende oppførsel.

Han forsikret at «Cuba vil forfølge vår sivile sak mot Gooding Jr. i føderal domstol i New York på vegne av vår modige klient» og håper at «en rettferdig avgjørelse vil bli tatt i lys av denne klagen.»

Cuban Gooding Jr. var mest kjent for sin rolle i filmen «Boys» The Hood, The Law of the Street» (1991) før «Jerry Maguire». Han spilte nylig hovedrollen som OJ Simpson i den amerikanske krimminiserien.

#MeToo-bevegelse

READ  Ble Celine Dion forrådt eller manipulert? Hun kom aldri tilbake fra sangeren Adele

Skuespilleren slutter seg til listen over film- eller musikkstjerner som ikke takket eller fordømte #MeToo-bevegelsen, spesielt med fallet til Hollywood-produsenten «King» Harvey Weinstein, som ble dømt til 23 års fengsel i 2020. , Eller R&B-sanger R. ved rettssak. Kelly ble funnet skyldig i å ha opprettet et «system» for seksuell utnyttelse av unge kvinner, inkludert mindreårige.

Les mer

Skuespiller Cuba Gooding Jr. prøvde å berøre i februar

Cuba Gooding Jr. står overfor nye siktelser for forsøk på å berøre

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *