CyberGhost VPN, appen som gir deg tilgang til det fulle potensialet til nettet

VPN-er har vært en stor del av den globale internettscenen i mange år nå. Faktisk kan disse programmene beskytte deg, men også tilby deg mye friere surfing. Og på dette området er CyberGhost en målestokk.

Dette verktøyet ble utviklet i løpet av 2011, og siden har det fortsatt å forbedre seg. Så mye at det allerede er en av de beste VPN-ene i verden. Men hva gir denne VPN-en deg tilgang til? Dette er hva vi skal vise deg raskt, og med en gang.

Lær mer om CyberGhost VPN

CyberGhost VPNs enorme infrastruktur

Du vet kanskje allerede dette, men hvis mange internettbrukere bruker en VPN, er det hovedsakelig for å hindre geoblokkering. For ja, når du surfer på nettet, er innholdet du har tilgang til begrenset, avhengig av landet du bor i.

Så hvordan kommer du forbi dette? Ganske enkelt, vet at CyberGhost har mer enn 9500 servere rundt om i verden og disse dekker totalt 94 land. Med denne leverandøren vil du derfor kunne koble til i alle disse territoriene for å endre din virtuelle plassering.

Faktisk innebærer dette å erstatte din virkelige IP-adresse med en forfalsket IP-adresse, automatisk gitt av VPN, som en russisk IP-adresse for eksempel. Da kan du lure geolokaliseringssystemer og få innholdet du vil lese til å tro at du er på et sted som gir deg rett til tilgang til det.

Dermed har du Netflix-kataloger, TV-kanaler, spillservere, nettsteder og alt det utenlandske innholdet du velger, uten å forlate hjemmet. På samme måte lar CyberGhost deg koble til Frankrike fra andre land, noe som vil være veldig nyttig når du reiser.

READ  Store endringer kommer!

Du vil da kunne få tilgang til ditt lokale innhold og tjenester fra utlandet, for eksempel dine banktjenester. Men selv om alt dette er flott, lurer du kanskje på prisen på denne tjenesten.

Og du vil bli positivt overrasket: i anledning Black Friday kutter leverandøren prisene sine. Fordelene med det 2-årige VPN-abonnementet -83 % fall og CyberGhost går lenger ved å tilby sine nye brukere 4 måneder til gratis. På denne måten utvides det totale abonnementet til 28 måneder, for kun €56,94.

CyberGhost: en leverandør som tar sikkerheten din på alvor

VPN-er er også verktøy som er utviklet med sikte på å beskytte deg på Internett. Og CyberGhost tar det veldig seriøst. Dermed vil du i tillegg til fordelene nevnt ovenfor ha tilgang til optimal sikkerhet. Dette involverer flere elementer.

For eksempel kan vi sitere det faktum at CyberGhost krypterer nettlesingsdataene dine (som bankdetaljene dine eller nettleserhistorikken) med en kraftig algoritme. Slik at ingen kan lese dem. Samtidig skjuler leverandøren din IP-adresse, for å bevare din identitet og plassering.

Du er derfor beskyttet mot risikoene ved bruk av Internett, og du kan surfe anonymt. Vær også oppmerksom på at for ditt personvern håndhever CyberGhost en streng policy for ikke-logging. Derfor er du trygg på at dataene dine ikke vil bli lagret, overført eller solgt til tredjeparter.

Merk at CyberGhost viser alternativer som Kill Switch, som automatisk suspenderer trafikken din hvis VPN-en går offline. Derfor vil du ikke kunne avsløre dataene dine ved et uhell. Og for den mer praktiske siden, vet at CyberGhost-applikasjonen tilpasser seg maksimalt antall enheter.

READ  Windows 11, det er endelig mulig å vise Wi-Fi-passordet!

Du kan bruke den på en datamaskin (Windows, macOS og Linux), på en mobilenhet (Android eller iOS), men også på en tilkoblet TV eller ruter. Denne VPN-en tillater også opptil 7 samtidige tilkoblinger med en enkelt konto. Så du kan utstyre hele familien og til og med hjelpe vennene dine uten å bruke mer.

Vær også oppmerksom på at dette er spesielt interessant akkurat nå, for hvis du leter etter en billig vpn, CyberGhost koster bare €2,03 per måned med Black Friday-tilbudet (€56,94 for 28 måneder). Så prøv det gjerne, for du vil ha tilgang til 24/7 kundestøtte samt en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Prøv CyberGhost VPN gratis

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *