Cyberpunk 2077 har solgt godt til tross for problemene

De fleste som ikke bodde under en stein har nå innsett at lanseringen av Cyberbunk 2077 ikke kunne leve opp til de enorme forventningene, men nå har spillet – til tross for den konstante stormen – blitt en salgssuksess.

Nettsted blant andre Polygon Cyberpunk har solgt 13 millioner eksemplarer fra 20. desember 2077.

Denne figuren kommer fra CD Project SA Nylig utgitt investorrapport.


Foto: CD-prosjekt RØDT

Inkluderer kontant tilbake

Det er verdt å merke seg at dette nummeret allerede har tatt ut alle pengene som er holdt til 20. desember for fysiske og digitale kopier av spillet.

Dermed ser det ut til at mange spillere har valgt å ikke bruke cashback-tilbudet og har bestemt seg for å gi studioet en sjanse til å fikse spillet. CD Project Red lover en rekke store oppdateringer, og mange er allerede utgitt.

Selskapet skriver i sin investoruttalelse at styret har besluttet å frigjøre dette tallet på grunn av den «potensielle innvirkningen» det kan ha på investeringsrelaterte beslutninger.

Med andre ord er offentliggjøring av salgstall sannsynligvis et svar på den negative tilbakemeldingen fra selskapets aksjonærer, og aksjekurs-CD-prosjektet som ble opplevd etter introduksjonen av Cyberbank 2077 er SA.

Selskapets aksjekurs begynte å falle allerede før den startet, i perioden 7. desember til i dag Prisen har sunket med rundt 40 prosent. Som Gamer.no nylig kunngjorde, har også dette endret seg Saker anlagt mot selskapet på vegne av investorer.

Les også: Vi har samlet 10 tips som kan hjelpe deg i Night City

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *