Cyclocross -VM i Fadeville

En nykommer og en vanlig vinner i løpet av de neste verdenene. Quinton Hermans (Dormans Cross) og Lucinda merke (Trek-Sekafredo) Cyclocross vant sin andre av de seksten rundene i verdensmesterskapet i Foydeville, Arkansas onsdag.

Hermans hadde sin første seier på dette nivået, og han gjorde det på den måten. Hermans, som startet like før halvtid, ble aldri tatt. Han vant Powell Sousson-Bingol-paringen Rotte Isorbitt Og Michael Vanduranhout For å oppnå den største suksessen i karrieren.

I den generelle klassifiseringen er Iserbite 70 poeng foran Hermans (65) og Vandorhouth (60) med henholdsvis 5 og 10 lengder.

Den nederlandske verdensmesteren slo lagkameraten Denise Betshema I 9 sekunder. amerikansk Clara Hansinger Han avsluttet etappen på 0:16.

Det andre merket tok kontroll over den generelle kategorien i Waterloo søndag for den første runden, og forårsaket skade på partneren. Marion Voss. Vinneren i Wisconsin søndag, nederlenderne hadde en komplisert siste runde, merket vant og endte deretter på 4. på rad av Betssema og Hansinger. På belgisk side endte Alicia Frank på 17. (+2: 58), Sunny Conte 25. (+4: 14) og Elle Van Loe 29. (+5: 26).

Racers vil ta retningen til Iowa City til den tredje etappen av American Triptych. Den fjerde av de seksten rundene i sesongen finner sted søndag 24. oktober i Sonhoen, Belgia.

READ  Karabakh Cup tredje runde uavgjort: Manchester United West Ham, innehavere Man City -vert Wycombe | Fotballnyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *