«Da jeg ble fortalt verdien, var jeg som «Oh my God'» (VIDEO)

For noen uker siden fortalte vi deg om Dean og sønnen Owen, to gullgravere Et spesielt funn med deres metalldetektor På den britiske landsbygda. Denne gangen var fangsten av en amerikaner ved navn Joseph Cook 10. oktober litt mer…interessant.

Faktisk, da enheten hans begynte å «pipe», trodde han at han hadde funnet en liten mynt på stranden i St. Augustine, Florida. Men faktisk avdekket han … en ring med en diamant. «Det er ikke mulig… Se, det er sant. «Jeg sverger på at dette er den største diamanten jeg noen gang har gravd,» undret han seg.
videoer

Noen dager senere gikk hun til en gullsmed som sa at ringen var verdt rundt 30 000 euro: «Da jeg gikk til gullsmeden, sa han at den var verdt 40 000 dollar. Jeg tenkte: «Herregud, hun har vært på scooteren min i en uke. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne «».En barmhjertig samaritan lette deretter etter eieren sin gjennom sosiale nettverk og … fant henne. Så ringte han henne, brast i gråt og tilbød seg å levere det til ham personlig. Dette skjedde tre uker senere, hvor ringen ble funnet. «Jeg har returnert tusenvis av gjenstander til eierne deres, men ingenting i nærheten av det.»

READ  Ukrainsk ambassadør i Tyskland snakker ut til Elon Musk etter latterlig tweet om Ukraina

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *