Daily Allies lån til PSG for å finne en erstatning i Tottenham | Tottenham Hotspur

Paris Saint-Germain presser på for å signere klubben fra Tottenham, og samtalene går bra, men Premier League-klubben sier at de ikke vil slippe midtbanespilleren uten å finne en erstatter.

De to klubbene har vært i samtaler en stund for å finne en måte for Alli å bli med sin tidligere manager Mauricio Pochettino i PSG, men Spurs er bekymret for at det å tillate 24-åringer vil gjøre dem korte i løpet av det siste halvåret. De har fire kamper til i sesongen.

Christian Eriksen, som har slitt siden han flyttet fra Spurs til Inter, har en måte å komme tilbake på, men den ene siden av serien vil at Tottenham skal betale Danes lønn i sin helhet, og det er de ikke klare til. Det er imidlertid lite sannsynlig at de to klubbene vil kunne bli enige.

Tottenham gikk videre til den femte runden i FA Cup mandag kveld, Wycombe falt 4-1, Og i League Cup-finalen møter de Manchester City og har gått videre til de siste 32 plassene i Europa League. I Premier League er de bare ett poeng bak fjerdeplassert Liverpool.

Mourinho har blitt utpekt for å ha kritisert Allie ved flere anledninger denne sesongen, og innrømmet at han var midtstopper i forrige uke. Denne gangen var ulykkelig Og kjempet ikke for klubben.

Feber: Registrer deg og få vår daglige fotball-e-post.

På spørsmål direkte fra Mourinho om Allie var ulykkelig, svarte han: ”Det er ulykkelige spillere i hver garderobe. Selvfølgelig. Hvis noen av oss, som tilhører stammen min, sier at det bare er glade soldater i garderoben hans, tror jeg ikke det er sant. Eller noen er sånn, veldig heldig som har et mirakel i hendene.

READ  Jonathan Agnew sier India og England vil være de beste lagene i Twenty20 World Cup

«Du kan ha [an] Ulykkelig profesjonell og ulykkelig profesjonell er ulykkelig, men føler at det er hans plikt å jobbe, jobbe, jobbe og jobbe. Det er de ulykkelige som mener at det ikke er hans jobb å kjempe og jobbe hvert minutt for laget og klubben. ”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *