Dame-EM – 8-0: England knuser Norge, topp i ensidig kamp!

Det ville ikke vært noen konkurranse … eller nesten det. Mens de på papiret burde stå opp England I en kamp ovenfor, The norsk Kollapset fullstendig for å innrømme et katastrofalt og historisk nederlag (8-0). I historien, menn og kvinner sammenlagt, har ingen lag scoret 7 eller flere mål i en enkelt kamp på EM.

Få ville ha våget å spå etter 10 minutter da begge lag låste seg inn i en fartsfylt og balansert kamp. Dessverre for Norge, dessverre ThoristotirEt veritabelt mareritt Malai ville ha levd, og deretter krysset over dit for å påføre engelskmennene litt straff og utløse lagets fall.

Pandoras eske ble åpnet, og så drakk nordmennene sals, mens de en etter en led angrepet av utløste engelske soldater. Ute av stand til å holde igjen, ga nordmennene 5 mål…for å returnere til garderoben med 26 minutter igjen, bak 6-0.

Hvis vi håpet på litt stolthet etter pause, var det for intet da engelskmennene fortsatte sin kollektive sang for å vinne 8-0 og gi seg selv en stor seier.

25 skudd på 3, 14 skudd på mål til 0, nei denne mandagskvelden hadde absolutt ikke vært en kamp.

På poengtabellen endte England med 6 poeng og kvalifiserte seg til neste runde (allerede). Da de traff kaffetrakteren hardt, slo nordmennene 3 poeng og så Østerrike (3) komme tilbake til sine høyder. Nord-Irland (0) tar opp baksiden.

READ  Et fantastisk Real Madrid vil forlate Manchester City og finne Liverpool i finalen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *