Daniel James: Mann UDT -kantspiller fullfører permanent flytting til Leeds | Fotballnyheter

Leeds United har signert Daniel James på en permanent avtale med Manchester United for 25 millioner.

James gjennomgikk medisinsk behandling i Leeds tirsdag før han flyr til Finland med resten av Wales -teamet for internasjonalt vennskap.

Den 23 år gamle kantspilleren har startet to av Uniteds tre første Premier League-kamper denne sesongen. Wolves vant søndag 1-0.

Derimot, Returen til Cristiano Ronaldo James Peking har presset ned en ordre på Old Trafford, med Leeds som frivillig til å bli med dem før han signerte i United i 2019.

James, som har på seg trøya nr. 20 i Leeds, snakket eksklusivt med ham Sky Sports News Da trekket ble kunngjort, sa han: “Vi er veldig glade for å være her, vi er glade for at alt er over nå, og vi er glade for å komme videre.

“Det var en virvelvind for meg, litt gal [the last 24 hours]. Men som sagt, jeg er takknemlig for at klubben fortsatt har vært interessert i meg siden den gangen og fortsatt stoler på meg. [when they nearly signed me] For to og et halvt år siden.

“Jeg er glad for å være her nå, og jeg kan ikke vente med å spille foran disse fansen.

“Jeg tror jeg alltid har vært interessert i Leeds siden jeg signerte fra Swansea.

“Som du sa, tror jeg ikke det har skjedd så mye [this window]Dette skjedde de siste par dagene. Det skjedde så fort, men jeg fikk det til, og det er her jeg vil gå videre.

READ  Bjørner signerer Dalton, men Seahawks handler Russell Wilson | NFL

“Det er strålende å være her. Sist jeg signerte alt, men det falt tydeligvis i siste minutt. Alt jeg gjorde i dag ser ut som i går, fotballmessig, alt går veldig fort.

“Jeg er glad for at alt er over nå. Tilsynelatende nå som jeg har fått en landskamp, ​​så ser jeg frem til å komme tilbake til den første kampen mot Liverpool.”

Følg fristdagen med Sky Sports

Klubbenes forretningstid – vinduet Sommeroverføring stenger kl. 23.00 i Storbritannia tirsdag 31. august i Skottland, og du kan følge hele den siste dagen Sky Sports.

Følg alle de siste utvekslingsnyhetene og ryktene i vårt engasjement Flytting sentral blogg På toppen av det Sky Sports nettsted og applikasjon, Se Siste fullførte avtaler Og se etter bedre analyse og reaksjon Sky Sports News.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *