Danmark for å stenge kinoer, teatre og konsertsaler blant innspilte saker


Med Frederickson fortalte på en pressekonferanse at den skandinaviske nasjonen hadde registrert mer enn 11 000 nye tilfeller hele tiden i løpet av de siste 24 timene. Danmark er i forkant av utplasseringen og er et av landene med høyest forekomst av omigran i sin jord.

«Teatre, teatre, konsertsaler bør stenges,» sa statsminister Mete Frederickson på en pressekonferanse.

«Vi må begrense aktiviteten vår. Vi må alle begrense vår sosiale interaksjon,» ringte han.

Uakseptabel situasjon

Danmark, som er i forkant av utplasseringen, er et av landene i verden som har funnet det høyeste antallet tilfeller av omigran i sin jord, og tjenestemenn forventer at det vil bli flertallet i løpet av de kommende dagene.

Tiltakene som ble annonsert fredag ​​er ennå ikke godkjent av parlamentet.

«Fordi vi har vaksiner,» sa Frederickson, «målet vårt er å holde samfunnet så åpent som mulig, og unngå låser som den som ble bestemt våren 2020.»

Tilbake til skolen 5. januar

Regjeringen vil også kreve nedleggelse av andre samlingssteder, som fornøyelsesparker eller konferansesentre eller museer.

Hvis juleferien allerede er utvidet for å takle den økende strømmen av rettssaker, planlegger administratoren fortsatt å gå tilbake til skolen når det nye skoleåret starter 5. januar.

Utelivet som allerede var planlagt forrige uke vil reduseres ytterligere, barer og restauranter stenges klokken 23.00, og brennevin blir forbudt etter klokken 22.00.

En måned etter identifisering ser Omigran-varianten ut til å være svært smittsom og ser delvis ut til å ha sluppet unna vaksinasjon, selv om alvorlighetsgraden av infeksjonen er ukjent.

READ  Krig i Ukraina: Den belgiske hæren sender et kampkompani og 300 mann til Romania

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *