Danmark og Norge markerer den internasjonale fredsdagen i Myanmar

I forbindelse med den internasjonale fredsdagen 21. september ble Danmarks ambassade i Myanmar Minnet på oppfordringen fra FNs generalsekretær om en global våpenhvile Kongelig norsk ambassade i Yangon Dagen ble brukt til å bekrefte Norges sterke støtte til folket i Myanmar på deres ferd for fredelig demokratisk endring.

Ifølge den danske ambassaden blir mennesker rundt om i verden fortsatt påvirket av de katastrofale effektene av Govt-19, og dette merkes ikke andre steder enn i Myanmar.

Den globale våpenhvilen må respekteres og sikre at alle mennesker har livreddende vaksiner, behandlinger og muligheter for en bedre fremtid i deres fødested.

I denne tiden av global krise har utfordringene til folket i Myanmar ikke blitt glemt. Danmark er forpliktet til å støtte arbeidet for å oppnå inkluderende og varig fred i Myanmar, sier den danske ambassaden.

Ifølge den kongelige norske ambassaden i Yangon er den internasjonale fredsdagen dedikert til å styrke fredspolitikken mellom alle nasjoner og folk.

«Støtte til fred- og demokratiseringsprosessen har alltid vært grunnlaget for Norges engasjement i Myanmar,» sa ambassaden og la til at Norge sterkt støtter Myanmar -folkets reise for fredelige demokratiske endringer.

READ  Ryan Garcia Manny Pacquiao dropper drømmekampen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *