Dårlige nyheter for mange belgiere: det vil bli endringer i dekoderen din

Roximus VTM introduserer en ny annonsemodell for å støtte lokale medier.

© BelgaImage

Proximus VTM bestemte seg for å legge til en annonse på ett minutt før du spiller innspilte programmer eller programmer på skjermen replay. Denne moden kommer fra april. Det er ikke snakk om en utvidelse Reklame spilt inn, men er faktisk et tillegg til den vanlige programmeringen av såkalt «lineær» fjernsyn. Det ekstra annonseringsminuttet kan ikke hoppes over eller fremskyndes.

Proximus begrunner denne avgjørelsen på grunn av «den gradvise oppgivelsen av lineær fjernsyn og innføringen av tidsforsinkelse»: Vaner seere Belgierne har endret seg drastisk de siste årene. Selv om innholdsforbruk aldri har vært så viktig som det er i dag, understreker den gradvise oppgivelsen av linearitet til fordel for utsatt innhold eksisterende reklamemodeller i det lokale medielandskapet. Disse annonseinntektene er imidlertid nødvendige for å fortsette å investere i produksjon av belgisk innhold betegner operatøren i en kommunikasjon.

Les også: Proximus hever prisene igjen

Konkret lesing av programmer som er tatt opp på kanaler VTM Snart, på noen TV-bokser, ett minutt for tvungen reklame. Med forbehold om kundens godkjenning, disse Reklame Det vil bli tilpasset for å passe deres interesser best. I resten av programmet, inkludert reklamepauser, vil spole fremover fortsatt være mulig.

Disse endringene vil først bli implementert på den siste generasjonen TV-er fra og med april. Eldre modeller kommer senere. » VTM Channels er den første som lanserer denne nye annonsemodellen. Det pågår også diskusjoner med andre mediegrupper Proximus.

Les også: Proximus vil avslutte 3G-tjenester: hva vil endre seg for kundene

rival Telenet allerede innført et tilsvarende system. DPG Media signerte også en lignende avtale med Orange, et mindre selskap innen digital-tv. Siden forrige mandag kan ikke annonser lenger spilles av under innspilt visning, sa Celis.

READ  Slutten på Ripples juridiske problemer (XRP) truer endelig?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *