Datteren til Steve Jobs håner iPhone 14

Eve Jobs nølte ikke med å konfrontere Tim Cook og ingeniørene hans etter kunngjøringen av iPhone 14.

Selv om det har gått 11 år siden Steve Jobs døde og Tim Cook tok over som administrerende direktør i Apple, fortsetter innflytelsen og skyggen til medgründeren av Apple over Cupertino og Apple Park. . Så snart Tim Cooks gjeng introduserer de nye produktene med et hode, vender øynene øyeblikkelig til Steve Wozniak, Jobs» medskyldige og medgründer av merket, men også en av Jobs» sønner.

Om kunngjøringen av den nye iPhone 14Eve Jobs, den yngste datteren til Steve og Laurene Powell Jobs, nølte ikke med å håne åpenlyst mangelen på innovasjon til Apple-ingeniører. Hvis hakket og mange nye funksjoner rettferdiggjør kjøpet av iPhone 14 Pro etter 13 Pro, er ikke forskjellene mellom iPhone 13 og iPhone 14 så åpenbare.

«Meg oppgraderer fra iPhone 13 til iPhone 14 etter dagens Apple-kunngjøring», les memet han delte på sin Instagram-historie. En liten spade fra datteren til mannen som revolusjonerte teknologibransjen og som ikke nølte med å innovere mellom ulike generasjoner.

Det er tydelig at forskjellene mellom disse to modellene er, som Eve Jobs beklager, svært minimale. På Twitter nøler ikke enkelte Internett-brukere med å beskrive denne nye iPhonen som «iPhone 13S». Vi husker at eplene for noen år siden gikk over til en ny generasjon med denne typen valører da nyhetene ikke var særlig mange. Her, bortsett fra et bedre kamera, et bedre batteri og satellittforbindelsen, er jeg ikke sikker på at iPhone 14 alene garanterer et nytt kjøp.

READ  Hvordan finner jeg PlayStation 5 denne uken?
Kreditt: Instagram.

Eve Jobs ble født i 1998 og er den fjerde og siste datteren til ekteparet Jobs. Hun er mye mer ivrig enn faren (hun studerer ved Stanford, red.), hun er lidenskapelig opptatt av hester, hesteveddeløp og modellering. Media beskriver henne spesielt som en diskret jente, som ikke bruker tiden sin på å vise sin utrolige formue på sine sosiale nettverk, hvor hun blir fulgt av «bare» 420 000 abonnenter.

_
Følg Belgia-iphone på Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *