David Alba «Real Madrid godtar gratis overføring»

Bayern München-forsvarer David Alaba vil slutte seg til Real Madrid på en gratis overføring på en fireårsavtale på slutten av denne sesongen.

Ifølge rapporter har Real Madrid signert Bayern München-forsvarer David Alba for å bli med på en gratis overføring på slutten av sesongen.

Den 28 år gamle østerrikske landskampen forventes å forlate Bayern etter 13 år. Han kom til Østerrike fra Wien i 2008 og signerte en forhåndskontrakt med Real de neste ukene for å sikre et trekk. Mediekilder inkludert Forsvarer.

Alabama er opptatt av Real move med tanke på statusen i spillet og har avvist trekk fra klubber over hele Europa. Både Liverpool og Paris Saint-Germain ble sagt å være underskrivere for hans signering, men nå har han valgt å bli med i de spanske mestrene.

Den foreslåtte kontrakten hans er en del av en fireårskontrakt som vil tjene ham 4 204 000 i uken etter skatt, og spilleren vil bli utdannet medisin.

Alaba spilles vanligvis som en midtforsvarer, men er i stand til å handle på venstrebacken. Han har vunnet Champions League to ganger med den tyske klubben, inkludert 2019/2020-turneringen, og har vunnet Bundesliga ni ganger som Bayern-spiller.

READ  Alpint. Den neste generasjonen av unge franske kvinner blir forvist til Norge

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *