David Beckhams Inter Miami bøtelagt 2 millioner dollar for brudd på MLS-reglene i forbindelse med signeringen av Place Maduiti

Place Mathews begynte i Inter Miami i august

David Beckhams Inter Miami har fått en bot på 2 millioner dollar (4,4 millioner dollar) for brudd på Major League Soccer (MLS) regler.

I fjor ble det startet en etterforskning av signeringen av den franske midtbanespilleren Blaze Matuidi fra Juventus i 2020.

MLS bestemte i forrige måned at Inter Miami brøt reglene og kunngjorde sin dom på fredag.

MLS hevdet å ha blitt betalt mer enn tillatt fordi det effektivt ga laget fire “utpekte spillere” forrige sesong mer enn de tre tillot.

Lønnen til utpekte spillere teller ikke med i MLS lønnstak.

Kalt ‘Beckham Rule’, og ble introdusert i 2007 da den tidligere engelske kapteinen ble med i Los Angeles Galaxy.

Mathuidi, 34, som vant verdenscupen i likhet med colombianeren Andres Reyes, en tidligere forsvarer av laget, ble feilklassifisert og funnet under rettssaken.

“Bruddene inkluderte også upubliserte kontrakter, som resulterte i en undervurdering av lønnsbudsjettet for spillerne Leandro Gonzalez Pierce, Nicolas Fiegel og Julian Carranche.”

Eieren fikk 27 271 250 (6 1,6 millioner) reduksjoner i hvor mye han kunne bruke på spillere i sesongene 2022 og 2023, mens administrerende eier George Moss fikk en bot på $ 250 000 (6 176 000) av tidligere administrerende direktør og sportsdirektør Paul McDonough på slutten. av 2022 sesongen.

MLS sa at ingen spillere hadde begått noen forbrytelse og ikke ble etterforsket.

Bøtene er de høyeste i ligahistorien, og MLS-kommisjonær Dan Carper sa: “Disse sanksjonene gjenspeiler alvoret i Inter Miamis brudd.”

“Vi har jobbet tett med MLS for å løse disse problemene og har gjort betydelige endringer i ledelsesstrukturen vår,” sa Mass.

Inter Miami ledes av tidligere England kvinnesjef og Beckhams tidligere Manchester United-lagkamerat Bill Neville.

Bannerlesing rundt BBC - BlåBunntekst - Blå

READ  Misbruk av sosiale medier: Colin Qasim-Richards - Blogg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *