David Jeanmot i politikken snart? «Grand Cactus»-spaltist kan konkurrere neste valg

Flere kilder fra Mons PS har bekreftet opplysningene, men hovedinteressert har ennå ikke svart.

David Jeanmot, en venn av nåværende ordfører Nicolas Martin (PS), vil være en ubestridelig ressurs for det lokale partiet, ettersom han nyter en viss popularitet i Mons, hvor han jevnlig arrangerer store arrangementer.

vil fortsette. Som en påminnelse vil det bli avholdt kommune- og provinsvalg neste år 13. oktober 2024.

Kontaktet av oss, svarte Jérôme de Varsee (som anmelder blant spaltistene sine på Grand Cactus) på ryktet. «En uke før arrangementet, helst uten en PS-representant rundt bordet, Bandlederen for Grand Cactus i Tibic, hvor det første showet i den niende sesongen tas opp neste onsdag, ler umiddelbart. Det ville vært morsomt om David bekreftet det, men jeg vet ikke. Til slutt er han veldig involvert i Monses sekundære liv.

Hvis David Jeanmode går inn i politikken, hva blir fremtiden hans på RTBF og Grand Cactus? «Han kan ikke være på RTBF lenger og det er mye mellom showet mitt, radio, Eurovision osv. Han vil bli savnet mye i media, men jeg gleder meg til å finne en ny spaltist innen neste uke (smil)!» Siden han holder på hemmeligheten, slutt alltid med en spøk. «Til slutt vil han bli invitert til å snakke om showet sitt eller nyhetene på QR, Sacha Daouts show!

READ  Tom Cruise Base innrømmer at å hoppe på en skitten sykkel er hans farligste stunt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *