David Lewis: Michael Arteta sier Defender er et «nøkkel forbilde» for Arsenal-ungdommer Fotballnyheter

Michael Artetta sier at David Luiz er en «hovedrollemodell» for Arsenal-ungdommene sine, men innrømmer at klubben ennå ikke har åpnet kontraktsavtaler med brasilianerne.

Den 33 år gamle forsvarsspilleren har startet fem av de seks siste kampene for Gunners i alle konkurranser, noe som hjelper Arterta’s side med å heve fire rene ark i form av klubben.

Lewis ble kåret til Match of Man for et målløst trekk mot Manchester United på lørdag, og Arteta berømmet innvirkningen Champions League-vinneren hadde på og utenfor banen – spesielt med de yngre spillerne i Emirates.

På spørsmål om Louises nylige forestillinger sa Arteta: «Det skylder ham mye fordi han trener så hardt.»

“Denne sesongen var veldig vanskelig i begynnelsen fordi han fikk noen skader, men han har det, han forstår rollen sin, han kjenner sin rolle i laget, han er en av våre ledere, han er klar til å gå videre.

«Han er veldig god og han vet ting som fremdeles har rom for forbedring. Han er en virkelig ærlig mann med seg selv. Han har vunnet alt, og det er en glede å jobbe med ham.2:48

David Lewis fornøyd med Arsenals fremgang etter Man of the Match mot Manchester United

«Han er et godt forbilde for dem (unge mennesker) og har fått en god blanding med dem mellom litt moro og så noen pinner.

«De spør ham alle hvem han er og hva han gjorde i spillet. Men hvordan han oppfører seg hver dag, hvor profesjonell han er og hvordan han arbeider. Han er et viktig forbilde. Vær på laget vårt.»Arsenal 0-0 Manchester United3:02

Se gratis: Arsenal remiser mot Manchester United i Premier League

Arteta har sendt William Saliba på lån, og Socrates så kontrakten til Papastadopoulos med hverandre avsluttet, men alle kuttet Scotran Mustafi fra førstelagsbildet.

Tidligere Chelsea-spiller Rob Holding har dannet et sentralt partnerskap, men det har ikke vært noen diskusjon om en ny avtale med Arteta, hvis nåværende kontrakt utløper på slutten av sesongen.

På spørsmål om han hadde snakket med Louis om en forlengelse, svarte Arteta: «Nei, det er fortsatt noen måneder. Jeg snakker alltid med ham om denne typen ting, så vi er i en god posisjon.»

“Da han var i en klubb som vant trofeer, viste han først sin karakter ved å bestemme seg for å bli med i klubben. Han var fortsatt komfortabel og under kontrakt.

“Han ønsket en utfordring, og i den alderen forteller det deg alt, for vanligvis i den alderen er utfordringen ikke spillet, men den økonomiske beslutningen du tar om å flytte til et annet land.

«Men David elsker dette spillet så mye, og han vil spille på høyeste nivå i den mest konkurransedyktige ligaen. Dette er utfordringen han opplever for øyeblikket.»

På spørsmål om Louis ønsker å bli på Emirates Stadium, la Arteta til: «Jeg vil at han skal fortsette å prestere slik til slutten av sesongen.»

READ  England og India: Jaspreet Bhumra satte opp en turistsuksess på Oval

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *