DaVinci Resolve er klar til å bruke den nye MacBook Pro

Når installasjonen av 2021 MacBook Pro er fullført, vil DaVinci Resolve-brukere kunne teste M1 Pro og M1 Max. Lastet opp av Blackmagic Design Oppdatering 17.4 Videobehandlingsverktøyet med kulminasjonen av det lovede ytelsesspranget med Apples nye brikker

Redaktøren var ikke treg, men han var en del av en håndfull mennesker som snakket høyt om disse maskinene under hovedtalen og kunne forberede seg på forhånd. Avanserte gevinster er ikke moderate når du kjører på den nye generasjonen MacBook Pro.

Blackmagic Design leverer et begrenset antall bestillinger og garanterer jevn drift med 8K-filer. Totalt sett er appen 5 ganger raskere og lar deg redigere opptil 12 strømmer med 8K-visninger. Dekodingen av Blackmagic RAW 12K-filer er 3 ganger raskere og H.265-gjengivelsen er 1,5 ganger raskere.

Den nevrale motoren fungerer 4 ganger raskere. Utgiveren forsikrer at ansiktsgjenkjenning av motiver i video- eller objektgjenkjenning og gravering derfor kan gjøres i sanntid.

I tillegg til disse akseleratorene er det støtte for ProMotion og dens 120 Hz oppgraderingshastighet, samt bruk av HDR-seere med nyere bærbare skjermer.

BlackMagic går imidlertid ikke inn på detaljene i forskjellene vi kan se avhengig av om vi har en M1 Pro eller en M1 Max, slike grafikkjerner og mengden RAM. Oppdatering er gratis Merke av Store.

READ  Utholdenhetsrover finner bevis på katastrofale klimaendringer i den fjerne fortiden til Mars

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *