De beste skrivebordene for videoredigerere og andre skapere

Hvis du allerede har montert en videoDu kjenner smerten Heldigvis, enten du tar opp en 4K-kampanjevideo eller redigerer en, har ting blitt mye enklere i disse dager. Men hvis du regelmessig redigerer 4K eller til og med 8K-opptak, trenger du et skrivebord. Her gir vi deg et utvalg av de beste stasjonære datamaskinene du kan kjøpe i dag.

apple mac studio

Mac Studio ser mye mindre seriøst ut enn Apples gamle Pro-stasjonære datamaskiner, men denne lille aluminiumsklossen er en storartet innholdsskapende gigant – det er absolutt en av de beste kraftige stasjonære datamaskinene som finnes. Til og med basismodellen har 32 GB enhetlig RAM – ekte drivstoff for videomonitorer. Profesjonelle kan umiddelbart velge det dobbelt så dyre alternativet, som har en enda raskere M1 Ultra-prosessor, men kreative som nettopp har startet vil være mer enn fornøyd med det «billige» alternativet.

Apple har snudd opp ned på noen av sine dårlige vaner. Mac Studio har to kontakter. USB-C og et SD-kortspor på forsiden: nyttig for å koble til et kamera og raskt overføre de nyeste bildene dine.

På baksiden er det fire Thunderbolt 4-porter og en HDMI-port. Du kan koble til opptil fem skjermer (!), og hodetelefonutgangen er kraftigere enn de fleste. Du vil være glad for at du bestemmer deg for å få ekte studiobokser for å perfeksjonere miksene dine.

Men den store delen av Mac Studio er videoen. Apples Premiere Pro, DaVinci Resolve og (selvfølgelig) Final Cut Pro er alle optimalisert for M1-prosessorer, noe som gir bedre ytelse enn en avansert PC med en 12. generasjons Intel-prosessor. Du kan bla gjennom 4K-klipp av svært høy kvalitet i videoprosjekter som om ingenting har skjedd. Etter å ha testet det på mindre kraftige PC-er, er det egentlig ingenting.

READ  Tjen 300 euro for å fornye sportsutstyret ditt med Sens Volley 89

Vi har et problem med Mac Studio, bortsett fra prisen: den er ikke like stillegående som Apples MacBooks. Den er fortsatt mye roligere enn tilsvarende Windows-PC.

apple mac mini

Mini er mindre, billigere og generelt mindre prangende enn Mac Studio. Den har fortsatt nok CPU-kraft til å utmerke seg ved videoredigering, og startprisen er veldig attraktiv… men du vil oppgradere til 16 GB RAM og minst 512 GB lagringsplass, noe som vil bringe kostnadene til $1 099. . Apples oppgraderingsavgift treffer hjem ny.

Lenovo Yoga Alt-i-ett 7

Hvis du har lite plass, bør Yoga AIO 7 passe til oppsettet ditt. Lenovo har pakket innsiden av en veldig kraftig bærbar PC i en slank blokk som sitter bak denne PC-ens store 27-tommers skjerm. Selve skjermen er 4K og kan gjengi superrike farger. Du kan også rotere skjermen 90° for å ta opp videoer i portrettmodus.

Misunnelse HP 34

De fleste alt-i-ett-PC-er er bare dekonstruerte bærbare datamaskiner med en skjerm lagt til, men det er ikke tilfellet med denne HP. Den har en full Intel desktop-prosessor sammen med en superlys 34-tommers 5K-skjerm. Den har en stasjonær PC med full Intel-prosessor sammen med en superlyssterk 34-tommers 5K-skjerm. For spillere er Nvidia RTX 3060 litt svak, men det er den kraftigste Windows AiO PC-en.

apple imac

24-tommers iMac er litt over ett år gammel, men det er fortsatt den beste alt-i-ett-PCen for innholdsskapere. Det gjelder spesielt hvis du vil ta opp video i samme rom, siden iMac er søtere enn de flestes babyer og kommer i syv farger. Selvfølgelig er den også veldig kraftig, noe som gjør den til en av de beste stasjonære datamaskinene i sitt slag.

READ  Ubisoft senker sine prognoser for hele året og utsetter igjen det første av sine spill.

Legg til disse nå…

Samsung Odyssey Ark

Fyll opp stil med en vakkert formet 55″ skjerm du sannsynligvis ikke har plass til. Den er fortsatt fantastisk.

Nanoark linjer

Disse smarte lyspanelene kan tilpasse seg fargene på en skjerm eller TV, noe som er et pluss hvis du vil at PC-plassen skal være en del av «dekorasjonen».

Steelseries Arena 7

Dette 2.1-høyttalersystemet har RGB-lys som reagerer på Spillesamt Bluetooth-teknologi for telefonstrømming.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *