De beste Xbox X-seriespillene kommer i 2022

Det har vært et utrolig år når det gjelder spillutgivelser. Neste års avganger vil helt sikkert overstige 2021 med en mil!

Med så mange spill å se frem til i 2022, har vi satt sammen en liste over noen av de beste spillene i Xbox X-serien å se i 2022.

Antik ring

kommende spill 2022 Elden RingSkjermbilde via FromSoftware Inc.

Fra Dark Souls-skaperen Hidetaka Miyazaka og Game of Thrones-forfatteren George RR Martin, vil Elden Ring komme på tribunen 25. februar 2022 og vil være tilgjengelig på Game Pass. Actionspillet ble opprinnelig annonsert i 2018 av utviklerne FromSoftware og forventes å bli deres største spill til nå. Spillere vil utforske en åpen verden som Ternished og oppdage giganter blant andre skapninger i fantasiverdenen til Elden Ring.

GTA 5 / GTA Online

Kommende spill 2022 GTA 5Skjermbilde via Rockstar Games

Planlagt utgivelse i mars 2022, GTA 5 og GTA Online vil inneholde en rekke grafiske og tekniske forbedringer til Rockstar Games sin legendariske GTA-eventyrserie. Selv om det ikke er tilgjengelig på Game Pass, vil en versjon av GTA Online bli utgitt for neste generasjons konsoll.

Relatert: De beste komfortable spillene i 2021

De helliges gate

2022 Saints Row neste kamperCapture d’écran via Deep Silver Volition

Saints Row kommer tilbake som en ny omstart av serien, og tar fansen tilbake til røttene mens de utforsker gjengens opprinnelige avstamning. Det er planlagt utgivelse 23. august 2022, men spillet vil ikke være tilgjengelig på Game Pass. Spillere vil starte spillet med et lag på fire og reise gjennom byen Santo Ileso og bygge sitt kriminelle imperium. Med en mer voksen følelse av spillet, kan spillere fortsatt sette sitt preg på byen med en morsom og leken tilnærming.

READ  Geotermisk energi kan være billigere å få tak i takket være ny boreteknologi Imperial nyheter

Soniske grenser

Kommende 2022 Sonic Frontiers-spillSkjermbilde via Sonic / SEGA-teamet

Team Sonic og SEGA gir fansen det største Sonic-eventyret til nå! Sonic Frontiers er planlagt utgitt i løpet av 2022-ferien, men vil ikke være tilgjengelig på Game Pass. Eventyrspillet vil bestå av en åpen verden, eller skal vi kalle det et åpent område, å utforske som det blå pinnsvinet som flyr gjennom Starfall-øyene. Fansen vil garantert ha den beste nostalgiske underholdningsopplevelsen i Sonic Frontiers.

Ringenes Herre: Gollum

De neste spillene i 2022 The Lord of the Rings: GollumSkjermbilde via Daedalic Entertainment GmbH

Hvis spillere ikke er begeistret for denne, er det trygt å si at de er døde på innsiden! Ringenes Herre: Gollum har blitt annonsert med en ganske vag utgivelsesdato som ennå ikke er bestemt i 2022. Spill som Gollum, da spillet begynner i en festning i Mordor kalt Barad-pression, hvor den ville skapningen holdes fanget. Spillere kan absolutt se frem til å gå seg vill i action-eventyrspillet, mens de reiser gjennom den vakkert utformede verdenen Midgard, som den korrupte virvelløse dyr, Gollum.

Galtvorts arv

Kommende 2022 Galtvort Legacy GamesSkjermbilde via Avalanche-programvare

Vi har endelig en sjanse til å bli elever ved den beryktede Galtvorts arveskole for hekseri og trolldom! Med en utgivelsesdato som skal kunngjøres i 2022 og spillet vil ikke være tilgjengelig på Game Pass, bygger Galtvort Legacy på læren om Harry Potter-serien, som vil være en åpen verden RPG satt på 1800-tallet. Med en Ancient Magic-tilknytning vil spillere få venner og fiender, kjempe mot mørk magi mens de oppfyller Galtvort-arven.

God ferie fra PGG! Sørg for å sjekke ut personalets favorittvalg i årets 2021-spill fra profesjonelle spillguider!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *