«De har aldri sett dette problemet før.»


I slutten av august kjøpte Tania en Ribones-dukke for 80 euro i Toychamp-butikken i Flandern. Problemet er at når hennes 7 år gamle datter løsner dukken, kleber dukkens hår seg sammen: «I tillegg til å være sammenfiltret, løsner dukkens hår når du gre det,» forteller mamma til Hed Belong van Limburg.

Tania dro til Toychamp for å bytte leken, men butikken nektet å bytte den: «Leken kan bare byttes hvis den ligger i esken. Men hvis du ikke har tatt den ut av esken ennå, hvordan vet du om noe er galt? Min 7 år gamle datter var veldig skuffet.

Kontaktet av våre kolleger fra HBVL forklarer butikken at når du kjøper noe i butikken, tar du imot varen. Selgeren er ikke forpliktet til å refundere eller erstatte det defekte produktet til deg. Han vil imidlertid gjøre dette regelmessig for å sikre at du er en fornøyd kunde.

«Da denne klagen kom til oss, kontaktet vi vår leverandør Jacks. De har aldri sett dette problemet før. Alle produkter er underlagt kvalitetskontroll hos Jakks. Det er nesten umulig for et leketøy ut av esken å være i den tilstanden kunden har beskrevet,» la butikken til. ToyChamp forklarer at leketøyets emballasje også gjorde det mulig for Tania å sjekke leketøyets tilstand før kjøp: «Hvis håret var i så dårlig stand, ville det blitt sett i butikken».

READ  Koder ikke mottatt eller ugyldige, manglende mulighet til å bestille for flere kamper: allerede flere hikke ved bestilling av billetter til Euro 2024

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *