– De lurer forbrukere – NRK kultur og underholdning

Da den sist ble lansert forrige uke, var det mye forventning om «Cyberbunk 2077». 8 millioner mennesker hadde forhåndsbestilt dette spillet.

NRKs sportskommentator Rune Feld trillet Olsen Dice 6 og kalte den «Cyberbunk 2077», årets mest intense spillopplevelse.

Olson gjennomgikk PC-versjonen. Han etterlyste også en konsollversjon, men nei.

NRKs spillkommentator Rune Feld Olson mener spillet aldri skal lanseres for PlayStation 4 og Xbox One.

Foto: Privat

Etter utgivelsen og de første anmeldelsene var ikke PlayStation 4 og Xbox One-versjonene veldig interessante.

Utvikler-CD Project Red har blitt kritisert for dårlig grafikk, oppløsning og mange feil som ødelegger spillopplevelsen.

– For det første er det en utrolig skuffelse for alle som gleder seg til spillet. Først og fremst viser det utrolig dårlig dømmekraft og ledelse i et spillselskap. Nå som PlayStation 4 og Xbox One er på plass, sier Olson at spillet aldri skal lanseres.

– Dette er som å se en trailer for en sci-fi-film, med en original trailer, og når du ser den, kommer de rundt i Ladas. Dette er veldig frustrerende, sier han.

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Star Slot: Keanu Reeves spiller den nest viktigste karakteren i «Cyberbunk 2077» som punkrockeren Johnny Silverhand. Den viktigste karakteren du lager selv.

Foto: CD Project Red

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Bundled Map: Kartet i «Cyberbunk 2077» vil til slutt være rimelig fullpakket med ting du kan gjøre.

Foto: CD Project Red

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Risiko: இல் Du havner i livstruende situasjoner i Cyberbunk 2077 i. Som regel kan de løses på flere måter.

Foto: CD Project Red

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Kjærlighet: I sidehistoriene på Cyberpunk 2077 kan du starte forhold til andre karakterer. Hvis du vil, hvis du tar de riktige valgene, kan du legge deg med pengene.

Foto: CD Project Red

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Stilig: Det er tre klasser å velge mellom når du starter «Cyberbunk 2077», StreetKit, Nomad eller Corporate. Det er ingen tvil om hvilken klasse vi eksemplifiserer her.

Foto: CD Project Red

Skjermbilde fra spillet «Cyberbunk 2077.

Religiøse oversikter: Hvilken plass har Gud i menneskets tilpasning av teknologi? Dette er et av de viktigste temaene i «Cyberbunk 2077».

Foto: CD Project Red

Beklager

Mandag ba CD Project om unnskyldning til Red, der de lovet å løse problemene og forbedre den samlede opplevelsen.

Første oppdatering sendt, neste om en uke. To store oppdateringer er kunngjort for januar og februar.

Misfornøyde kunder kan også få pengene tilbake.

Forlaget ber kunder som har kjøpt spillet digitalt, om å bruke PlayStation Network (BSN) eller Xbox-returmetoden. De krever også at du prøver å returnere kroppskopiene til forhandleren.

Hvis dette ikke er mulig, kan CD Project Red kontaktes direkte via e-post. Fristen 21. desember er imidlertid satt.

«En katastrofe»

Spillside IGN Konsollversjonen av spillet er så dårlig at det er vanskelig å se, og anmelderen er motbydelig av bildefrekvensen.

Forbes Han skriver at spillkonsoller er en «katastrofe», og at det er brukeranmeldelser som fyller ut tomrom når kritikere kun får tilgang til PC-versjonen.

Ann Metakritisk, Samler anmeldelser, PC-versjonen av spillet mottok 89 av 100 poeng. Basert på det faktum at 55 av de 58 anmeldelsene var positive.

På PlayStation 4 og Xbox One er tonen en annen. Der var brukeranmeldelser i gjennomsnitt 2,9 og 4 av 10 poeng.

Olson sier at det ikke er uvanlig å ha så store forskjeller mellom PC- og konsollversjoner.

– Det at et forlag velger å publisere et spill de vet ikke oppfyller standardene som spillere forventer, er så etisk og moralsk komplisert. Jeg antar at de antar at flere vil kjøpe spillet og deretter vente på at oppdateringene kommer. Det selges millioner av spill. De lurer forbrukere, sier han.

Olson understreker at spillet fungerer bra på en kraftig PC eller nyere modeller av PlayStation og Xbox.

– Folk har gledet seg til dette spillet i mange år, selv om du kjører riktig versjon. Det er en fantastisk spillopplevelse når den flyter, sier han.

Cyberpunk

R Kidness er frustrert over grafikkfeilene i spillet

Uferdig

R Quidness var en av mange som mottok spillet på lanseringsdagen.

– Jeg la raskt merke til at det var mange uferdige ting. Grafikken er ikke optimalisert. Ting hang i spillet og forsvant. Tekstingene hang igjen. Dette kan ta noen timer eller uker ekstra på arbeidsplassen, sier han.

Quidness sier at han fortsatt har tro på CD Project Red, men sa at det var en ripe på lakken. Han vil ikke be om refusjon.

– Spillet er stort sett spillbart. Dette er et godt spill jeg liker å spille, så jeg er villig til å gi dem ekstra tid til å løse problemer. Han sier at tidligere erfaringer med dem gir meg muligheten til å rette opp feilene deres.

READ  Topp 5 måter å kjøpe en brukt enhet på

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *