De røde djevlene burde falle ut av Champions League denne uken

Kevin De Bruyne og franske Aymeric Laporte var fraværende under Manchester Citys treningsøkt som er åpen for media i forkant av tirsdagens Champions League-kamp mot RB Leipzig. En pekepinn på hva som ble annonsert videre. Faktisk har Mancunian-klubben offentliggjort navnene på spillerne som er valgt ut til dette møtet. Og disse to elementene er ikke inkludert.

Hoved: Kyle Walker, Ruben Diaz, Edin Phillips, Nathan Ake, Ilkay Gundogan, Erling Holland, Jack Grealish, Rodrigo, Stefan Ortega, Julian Alvarez, Bernardo Silva, Sergio Gomez, Manuel Akanji, Riad, Mahrez, Emoder Foden, Shea Charles, Cole Palmer , Rico Lewis, Alexander Robertson.

Slutt på spørsmål

De engelske mesterne reiser til Leipzig onsdag for første etappe i Champions League-delsfinalen. Fraværet av Citizens-spilleren De Bruyne og forsvarsspilleren Laporte fra treningen tirsdag reiste spørsmål om deres tilgjengelighet for kampen. De to spilte uavgjort 1-1 i Nottingham Forest sist lørdag, med Laporte på banen i 90 minutter og De Bruyne byttet inn to minutter fra slutten. Vi vet fortsatt ikke årsaken til dette fraværet.

Som en påminnelse var John Stones også fraværende under økten i Manchester før laget dro til Tyskland da han er i ferd med å komme seg etter en hamstringskade.


videoer

READ  «Helt helvete brøt løs»: Anderlecht-supportere angrepet av tenåringer i Sveits (VIDEO)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *