De røde djevlene har sin hymne for VM og valget av artist er dristig

Oscar og Wolff er valgt til å komponere de røde djevlenes offisielle hymne for verdensmesterskapet i 2022.

Etter striden som fulgte etter innvielsen Tomso Anthem bør komponeres røde djevler for det VM 2018, den belgiske unionen hadde bestemt seg for ikke å velge en hymne for spillerne våre. I år for Globalt i QatarDette er Oscar og ulven Hvem ble valgt? Og de som så konserten hans på Bukkelpop kunne allerede høre det fra opptredenen hans ved denne anledningen (vi har tatt med et videoopptak av publikum nedenfor).

Sangen heter kriger (kriger) og det står slik Max Columbia, Artisten bak Oscar and The Wolf Project: «Det skulle være en hymne for å ta over verden, men det viste seg å være noe annet. Noen ganger er våre største seire seire for oss selv. For alle de som kjemper for noe. Jeg er sikker på at det vil gi næring til de røde djevlenes nye utfordringer i verdenscupen.»

En sang som vant de røde djevlene og deres trener Robert Martinez snakker om den med disse ordene: ««Jeg likte denne sangen fra første gang jeg hørte den, fordi musikken og teksten har noe edelt, som inspirerer meg til å kjempe i ordets edleste betydning, ikke bare på banen, men i livet generelt.«

Oscar og ulven skal fremføre den den 22. september på Kong Baudouin stadion Etter Devils siste kamp hjemme mot Wales i Nations League.

READ  Pro fotballspiller: Denis Undav kronet, De Kettlere beste unge spiller, Massu beste trener

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *