– De ropte på hverandre

Det oppsiktsvekkende møtet skal ha funnet sted på kontoret til president Donald Trump fredag ​​denne uken.

Publikum må ha vært høyt, folket skal ha ropt til hverandre, sier en person som var kort om mengden og skriver New York Times.

Den “stygge” mengden

Bord: Melania Trump, den første kvinnen som forlater USA, får anmeldelser etter å ha besøkt et barnesykehus i Washington, DC Foto: A.P.

Se også

Ifølge store aviser, Trumps personlige advokat, Rudy Giuliani, og tidligere forsvarsrådgiver, general Michael Flynn. Nylig benådet, Deltok på møtet, via telefon.

Nødsituasjonen som et verktøy i kampen mot utfallet av valget skal ha kommet under møtet, med presidenten som diskuterte om Sydney Powell skulle være en spesiell rådgiver og overvåke etterforskningen av valgsvindel, skriver avisen.

Powell fikk mye oppmerksomhet etter at han kom med bisarre påstander om at den tidligere venezuelanske presidenten Hugo Chavez hadde beordret opprettelsen av et valgsvindelsystem. Chavez døde i 2013. Trump-leiren har siden trukket seg fra Powell.

Lengre CNN Kaoset i Det hvite hus diskuterer møtet under tittelen.

Ifølge TV-kanalen var Powell i tillegg til administrerende direktør Mark Lawn og konsulent Pat Cipolon, og møtet blir beskrevet som varmt.

Stramt: Statsminister Boris Johnson har strammet inn julefeiringen over hele landet, nå som en ny og mer smittsom variant av koronaviruset har spredt seg. Video: Abby
Se også

To personer som er kjent med saken, sier at møtet ikke var planlagt i henhold til kanalen, men dette førte til slutt til at deltakerne ropte på hverandre. Dette sies å være forårsaket av Trump-rådgivere som motsatte seg Powell og Flynns «opprørende» plan om å snu valget.

En person beskrev møtet som «stygt» og beskyldte Powell og Flynn for å forlate presidentskapet mens de arbeidet på slutten av valget.

– Skjelvende

Til stede: Sydney Powell og Rudy Giuliani, avbildet her under pressekonferansen 19. november.  Foto: REUTERS / Jonathan Ernst
For tiden var: Sydney Powell og Rudy Giuliani, avbildet her under pressekonferansen 19. november. Foto: REUTERS / Jonathan Ernst
Se også

Tidligere Trump-rådgiver John Bolten kommenterte nylig nyheten om et opphetet møte i Det hvite hus. Han svarte spesifikt på påstanden om at det burde ha vært snakk om å bruke unntakstilstanden til å endre valget.

– Dette er sjokkerende. Det er ingen annen måte å beskrive det på. Dette er utrolig, sa han CNN.

Han understreket at brevet ikke var et signal om en formell antitrustetterforskning til Oval Office.

VAKSINE: Fredag ​​18. desember holdt visepresident Mike Pence en hovedtale om vaksinen og oppfordret det amerikanske folket til å gjøre det samme. Video: Abby
Se også

– Det er en teori om at Trump blir verre når 20. januar nærmer seg. Det vil han ikke være. Dette er den samme oppførselen om og om igjen.

Videre sa Bolton at Trump var inhabil og at han ikke var egnet til jobben.

Bolton kommenterte også det nylige hackerangrepet, der amerikanske eksperter har pekt på Russland, men Trump har overdrevet det og sagt at Kina kan stå bak det.

– Hvis vi fastslår at det er russerne, bør det være prioritert – og informasjonen peker på – hva konsekvensene skal være, sa han i et intervju fredag. MSNBC.

Jeg Intervju Han beskrev angrepet som et stort spørsmål og advarte mot å undervurdere dets betydning.

Angrep på Bolton

Det kan virke som at det tidligere intervjuet bare får presidenten til å se rød ut. Tidlig søndag norsk tid når Trump Bolton.

2018: President Donald Trump og daværende forsvarsrådgiver John Bolton.  Foto: AP Photo / Marcus Schreiber
2018: President Donald Trump og daværende forsvarsrådgiver John Bolton. Foto: AP Photo / Marcus Schreiber
Se også

– Hva vet Bolton, en av de dummeste mennene i Washington? Da han beskrev hva USA skulle gjøre mot Nord-Korea, var det ikke han som kom med den tullete uttalelsen på TV om «den libyske bosetningen»?

I april 2018, da John Bolten var president Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver, sa han at han håpet Libya kunne tjene som modell for hva USA ville gjøre med Nord-Koreas atomvåpenprogram.

Siden den gang har han fått sparken av Trump og har skrevet en bok, The Room Where It Happened: A White House Memoir, som inneholder en serie avsløringer om administrasjonen og Trump.

– Jeg har mange tullhistorier om Bolton, skriver presidenten.

I en annen Twitter-melding skriver Trump at rapporter om unntakstilstand er falske nyheter, etter nyheten om at han snart ble utsatt for svindel med presidentvalget.

Ingen bevis har blitt presentert for utbredt valgsvindel, med Joe Biden som skal besøke Det hvite hus i januar.

READ  Norge planlegger å begrense elektrisitetseksporten

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *