De to kandidatene til «Ko-Lanta» blir overrasket i hverandres armer, og de forklarer seg | TV

Etter en urolig natt på Camp Baniman, blir Tania og Benjamin fanget opp tidlig om morgenen. Noe for å underholde lagkameratene. «Der er han! Det er forskjellige teknikker for å varme opp,» sa Nicholas da han oppdaget scenen. «Det er også overlevelse. Det kan være varmt i alle situasjoner. Det er dette vi bruker. Oppvarming er veldig viktig.»

Twitter snakker også om denne klemmen. Men det er ingen harmoni i kjærlighet. I en spørsmål og svar-økt organisert på Instagram-kontoen hennes, forsikret Tania at det ikke er noen historie mellom henne og Benjamin. «Jeg er en kald person og har Raynauds syndrom, så jeg har dårlig sirkulasjon i ekstremitetene, noe som la meg mye om natten på «Go-Landa», forklarte han. «Men heldigvis er det menneskelig varme!»

I begynnelsen av eventyret gjorde den unge kvinnen det klart at hun gjorde det med Rudy og Esteban, som til slutt ble med på det røde laget. «Heldigvis var Benjamin der, for han var den eneste som snakket med meg i begynnelsen av eventyret. Ellers hadde jeg frosset i hjel i leiren,» fortsatte hun lattermildt.

READ  Lucasfilm har innledet en ny tid

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *