Dead Island 2 er utsatt nok en gang

Spillet var planlagt til 3. februar 2023, det vil endelig bli utgitt 28. april.

Spillere som venter på oppfølgeren til den første Dead Island må være desperate. Den andre delen av spillet var presentert. på en tilhenger i 2014, på en pre-E3-konferanse. Så det har gått 8 år siden spillet ble annonsert. I mellomtiden ble prosjektet plukket opp og droppet av forskjellige studioer. Til syvende og sist vil det være Dambuster Studios som får i oppgave å fortsette utviklingen, ferdigstillelsen og markedsføringen av spillet.

Som en påminnelse vil dette andre stykket direkte følge historien om det første og vil igjen finne sted i Los Angeles. Spilleren vil ha som oppdrag å overleve i en post-apokalyptisk verden full av zombier. Du kan spille alene eller i samarbeidsmodus. Totalt seks karakterer vil være spillbare.

Det var gjennom en tweet at kunngjøringen om denne femtende utsettelsen ble gjort.

Begrunnelsen er at studioet ønsker å gi seg selv noen uker til på å finjustere tittelen. Det er imidlertid også mulig at studioet ønsker å forhindre at spillet slippes i samme måned som Galtvort Legacy, planlagt til 10. februar 2023. Faktisk genererer spillet som foregår i Harry Potter-universet mange forventninger og du vil sannsynligvis oppleve noen kommersiell suksess.

Uansett bør 28. april 2023 være den endelige utgivelsesdatoen for Dead Island 2. Vi håper i hvert fall det.

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube Y instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Windows 11 22H2, RTM er offisielt tilgjengelig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *