Deadlock fortsetter: Niende runde av samtaler mellom regjering og kjendiser som møtes igjen 19. januar

New Delhi: Den niende runden av samtaler mellom regjeringen og opprørsbøndene endte i et dødvande på fredag. De Neste runde Møtet er planlagt til 19. januar.

Et møte med bondelederne med regjeringen, som begynner klokken 12 fredag ​​klokka fem, vil diskutere tre kontroversielle gårdslover og Påkrevd Minste støttepris (MSP) endte i et dødvann.

Å snakke til media etter møtet, Bharatiya Kisan Union (PKU) Talsmann Rakesh-billett “Forespørselen vår vil forbli den samme, og vi vil ikke gå til teamet vi opprettet Høyesterett, Men fortsett å forhandle med regjeringen. Vi krever fortsatt at regjeringen bekrefter MSP og opphever alle tre gårdslovene. »

Ticket sa også at lovlige protester mot gården ville vare lenge. “Opposisjonen reiser dette problemet Stortinget, Vi vil ta opp saken i demonstrasjonene våre utenfor parlamentet, ”sa Dickit.

Han sa også at regjeringen ikke godtok bøndenes krav.

Dette er det første møtet mellom de to sidene siden kjennelsen for høyesteretts 12. januar, som stoppet gjennomføringen av tre gårdslover og opprettet et firemedlemspanel for å se på bøndenes spørsmål. Imidlertid, på torsdag, går bondehodet Bhupinder Singh Mann, Et av de fire medlemmene i panelet, trakk seg tilbake fra panelet som ble opprettet av High Court.

Reklame


Tidligere ble det holdt åtte samtalerunder mellom bøndene og regjeringen, men de var alle uendelige.

Siden 26. november har tusenvis av bønder fra Punjab, Haryana og vestlige Uttar Pradesh protestert mot de tre gårdslovene på grensen til Delhi. Deres hovedkrav er at regjeringen opphever de tre gårdslovene som ble vedtatt i september i fjor.

Se også:
Samsung Galaxy S21-serien lansert i India – priser, spesifikasjoner og alt du trenger å vite
Hærens dag 2021: Disse fantastiske fakta om den indiske hæren vil gjøre deg stolt

READ  Telia og Ericsson tester 5G-operatøroppkjøp i Norge

HCL Tech-klokker har økt nesten 27% i fortjeneste, fortsatt innen en fjerdedel av milepælen for inntekter på 10 milliarder dollar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *