Deep branch samler inn 8 millioner dollar for å bane vei for kommersielt produksjonsanlegg i Keline, og flytter til Norge

Dyp gren av karbondioksidgjenvinningsfirmaet har fullført investeringsrunden சுற்று 8M Series A. Investeringen fullfører de konsoliderte M4 millionene i utvannede midler fra britiske og EU-støtteordninger. Novo Holdings og DSM Venturing ledet runden med deltakelse av Total Carbon Neutrality Ventures og Barclays Fixed Attack Capital.

Pengene vil bidra til å fullføre Deep Branch Scale-Up Center på Pridelands Semlod-campus i Kelin, Nederland.

Dyp forgrening adresserer både bærekraften i dyreavl og reduksjonen av karbondioksidutslipp med deres CO2-til-protein-teknologi, som skaper en skalerbar vei fra et avfallsprodukt til en bærekraftig proteinproduksjon. Navnet Proton, ingrediensene deres forventes å gi en jevnlig distribusjon av prisstabilt, priskonkurransedyktig og næringsoptimalisert totalprotein.

Krav om innovative løsninger

“Et av hovedmålene med Novo Holdings-strategien er å øke vår investering i bioteknologiselskaper som kan måle og demonstrere langsiktig verdiproduksjon,” sier Johann Hoffer, seniorpartner i Novo Holdings. “Dyp forgrening er posisjonert som en ledende teknologi, da avkarbonisering er grunnleggende for å oppnå utslippsmål uten null og etterspørselen etter mer innovative løsninger øker.”

Peter Walters, administrerende direktør i DSM Venturing, gjentar disse ordene: “Protein er viktig for god helse, men å produsere det er en av de største bidragsyterne til klimagasser. På DSM bruker vi vår vitenskapelige kunnskap til å mate verden på en mer bærekraftig måte, for eksempel å redusere karbonavtrykket til dyrehold og skape alternativer til villfisk for fôr. Deep Branch har konvertibel teknologi, og vi er glade for å bli investor. ”

Økonomisk støtte og ekspertise for denne investeringsrunden vil akselerere den dype grenen for å oppfylle sin visjon, sier administrerende direktør Peter Rowe. “Dette gjenspeiler en større vekt på samarbeid, og supplerer eksisterende partnerskap ved å bringe nye funksjoner til verdikjeden, inkludert hydrogen, kalibrering av bioprosesser og forretningsfinansiering.

READ  Googles medstifter Sergey Brins familiekontor åpner i Singapore, Telecom News og ED Telecom

Norge

Fra Keelin kan en tur til Deep Branch ta Rowe til Norge. “Vi fullfører en kartleggingsøvelse for å bestemme den optimale plasseringen for vårt første proton kommersielle produksjonsanlegg. For å nå vårt mål har vi allerede begynt å engasjere partnere som er nødvendige for å gjøre dette til en realitet.”

I dette intervjuet hadde vi mer om Deep Branch med administrerende direktør Peter Rowe

© Deep Branch

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *