Deep branch samler inn 8 millioner dollar for å bane vei for kommersielt produksjonsanlegg i Keline, og flytter til Norge

Dyp gren av karbondioksidgjenvinningsfirmaet har fullført investeringsrunden சுற்று 8M Series A. Investeringen fullfører de konsoliderte M4 millionene i utvannede midler fra britiske og EU-støtteordninger. Novo Holdings og DSM Venturing ledet runden med deltakelse av Total Carbon Neutrality Ventures og Barclays Fixed Attack Capital.

Pengene vil bidra til å fullføre Deep Branch Scale-Up Center på Pridelands Semlod-campus i Kelin, Nederland.

Dyp forgrening adresserer både bærekraften i dyreavl og reduksjonen av karbondioksidutslipp med deres CO2-til-protein-teknologi, som skaper en skalerbar vei fra et avfallsprodukt til en bærekraftig proteinproduksjon. Navnet Proton, ingrediensene deres forventes å gi en jevnlig distribusjon av prisstabilt, priskonkurransedyktig og næringsoptimalisert totalprotein.

Krav om innovative løsninger

“Et av hovedmålene med Novo Holdings-strategien er å øke vår investering i bioteknologiselskaper som kan måle og demonstrere langsiktig verdiproduksjon,” sier Johann Hoffer, seniorpartner i Novo Holdings. “Dyp forgrening er posisjonert som en ledende teknologi, da avkarbonisering er grunnleggende for å oppnå utslippsmål uten null og etterspørselen etter mer innovative løsninger øker.”

Peter Walters, administrerende direktør i DSM Venturing, gjentar disse ordene: “Protein er viktig for god helse, men å produsere det er en av de største bidragsyterne til klimagasser. På DSM bruker vi vår vitenskapelige kunnskap til å mate verden på en mer bærekraftig måte, for eksempel å redusere karbonavtrykket til dyrehold og skape alternativer til villfisk for fôr. Deep Branch har konvertibel teknologi, og vi er glade for å bli investor. ”

Økonomisk støtte og ekspertise for denne investeringsrunden vil akselerere den dype grenen for å oppfylle sin visjon, sier administrerende direktør Peter Rowe. “Dette gjenspeiler en større vekt på samarbeid, og supplerer eksisterende partnerskap ved å bringe nye funksjoner til verdikjeden, inkludert hydrogen, kalibrering av bioprosesser og forretningsfinansiering.

READ  Merk paraden med vintergrønnsaker

Norge

Fra Keelin kan en tur til Deep Branch ta Rowe til Norge. “Vi fullfører en kartleggingsøvelse for å bestemme den optimale plasseringen for vårt første proton kommersielle produksjonsanlegg. For å nå vårt mål har vi allerede begynt å engasjere partnere som er nødvendige for å gjøre dette til en realitet.”

I dette intervjuet hadde vi mer om Deep Branch med administrerende direktør Peter Rowe

© Deep Branch

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *