Deep Wind Offshore utpeker CCO – reNews

Hans Petter Øvrevik begynte i Deep Wind Offshore som Chief Commercial Officer (CCO).

Øvrevik (Fotografen gikkHan var tidligere sjef for Offshore Wind Ventures og forretningsutvikling i USA for Aker Solutions og Aker Offshore Wind.

Han vil lede selskapets virksomhet og bidra med internasjonal erfaring for å utvikle prosjektporteføljen også utenfor Norge.

Hans Peter var grunnlegger og styremedlem i Offshore Wind California Industrial Group og har flere andre styreverv innen havvindindustrien.

Han sa: “Jeg er glad for å være med på å utvikle Deep Wind Offshore til å bli en ledende aktør innen havvind i Norge og internasjonalt.

“Deep Wind Offshore har økonomisk sterke industrielleiere og et unikt sett med kompetanser innen prosjektutvikling av fornybar energi, nettutvikling og shipping / offshore.

“Lokal forankring er en viktig del av å utvikle vellykkede megaenergiprosjekter på en bærekraftig måte.

«Ettersom vi er forankret på sørvestkysten av Norge, er vi allerede godt posisjonert for prosjekter i Norge, og har tenkt å introdusere denne modellen sammen med å utvikle prosjekter internasjonalt.»

Konsernsjef Knut Vassbotten (Rett på bildetHan la til: ”Det faktum at vi kan ansette en pioner innen havvind på dypvann som Hans Peter viser at Deep Wind Offshore er klar til raskt å utvide seg til å bli en ledende aktør i det norske vindmarkedet.

“Vi har nå opprettet en organisasjon, og vi er godt forberedt på å oppfylle våre ambisjoner også internasjonalt.

«Kunnskapen om bransjen og banerekorden til Hans Peter vil være et stort bidrag til teamet.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *