Def Jam France nektet å signere i juli 2013

Gikk glipp av møte.

Denne begivenheten er utrolig: Omar Samaké, sjefen for SPKTAQLR-etiketten vi intervjuet, fremkaller dette øyeblikket da Def Jam France nektet å signere i juli 2013!

Glipp av juli-mulighet

Etter Franck Gastambide dedikerte Booska-p sitt La Vraie-intervjudesign til Oumar Samaké bak SPKTAQLR-etiketten. I omtrent 50 minutter, denne hovedpersonen i hacksagonal rap, inkludert hendelser direkte relatert til Jules og Def Jam France. Som Umar forklarer, Etiketten tillot UFOen å gli i 2013 : «Jeg fortalte Benjamin om juli [Chulvani], For en dag vil MacDire ringe meg. Han fortalte meg: «Bror, noen kom til studioet mitt for å høre på en artist, han er en ny fyr fra Marseille, han heter Jul, han er gal. […] Det er for mye, det kommer til å ødelegge alt.”.

Den tidligere tandemen misforstår ikke, og Omar drar til Universal for å høre noen av hendelsenes overskrifter: «Vi har et kunstmøte med Benjamin og hele gruppen, og jeg sier til dem: «Hei, det er en rapper som heter Joel, han har det veldig vondt». Alle ler: «Hva snakker du om?». Jeg forteller dem […] At vi må posisjonere ham nå. — Nei, det er vi ikke interessert i. La oss si at alle har sin egen sans for kunst. Det er ikke slik at jeg savnet å registrere meg for SPKTAQLR […] Det er deres feil, jeg bryr meg ikke. […] Hadde de vært litt smartere tror jeg de hadde fått det til. Fordi jeg kunne ha holdt møtet ”.

Siden den gang har juli solgt 4,5 millioner album.

READ  Holly Willows 'linje med naboene' planlegger å utvide 6 3 millioner herskapshus med 6 senger

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *