Dekket med nesten 30 000 diamanter fra bryst til øyelokk, blender Doja Gate lerretet.

Folket og kongefamilien

Et ekte håndverk som varte bare en time.

Dette er utvilsomt det mest slående utseendet på denne vår-sommeren 2023 Haute Couture Fashion Week, kanskje ved siden av Kylie Jenners løvehode. Fra Shalom Harlow til Irina Shayk til Naomi Campbell, en Schiaparelli-kjole basert på skumdyrhoder ble båret av toppmodeller til arrangementet.

Doja Gate bestemte seg for å tiltrekke seg oppmerksomhet på en helt annen måte. Den amerikanske rapperen ble en levende skulptur for sitt første Schiaparelli-show. Totalt ble titusenvis av diamanter plassert på stjernens hud, som matchet hennes skulpturelle antrekk i magenta (årets farge ifølge Pantone): en stroppeløs kjole, patenterte lårhøye støvler og en lang satinaktig itron.

Hennes makeover var Pat McGrath. Han og teamet hans dekorerte sangeren med Swarovski-krystaller «Skinnende, glødende og subversivt utseende». «Det var en absolutt glede å samarbeide med de uforlignelig talentfulle Doja Kate og Danielle Roseberry»sa makeupartisten for showet. «Hans tålmodighet og dedikasjon da han satt i fire timer og 58 minutter for å fullføre en kreasjon dekket av over 30 000 håndpåførte Swarovski-krystaller er virkelig inspirerende.»

READ  Denne actionpakken James Bond-reisepakken er din indre 007-rap-rapport

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *