Delhaize: De fleste avdelinger i Brussel er nede

imotPå mandag forstyrret protester fra ansatte driften av flertallet av Delhaizes 22 integrerte supermarkeder i hovedstaden. I alt er det 15 lokasjoner i Brussel involvert, ifølge CNE: Fort Jaco, Westland, Prince de Liège, Arbre Ballon, Flagey, Roodebeek, Karreveld, Boondael, Hankar, Chazal, Charles Woeste, Saint-Antoine, Mozart, Boondael, Debroux Molière . I tillegg til denne stengingen i Wallonia, stengingen av Dehaize i Nivelles.

Stengingene og sit-ins ved inngangen til disse butikkene kommer som en rettskjennelse fra Brussel som forbyr ethvert forbud mot Delhaize-etablissementer over hele landet, utløp sist fredag ​​(16. juni). Som et resultat risikerer ikke streikende som blokkerer tilgang til supermarkeder lenger å betale bøter. Merk at ordren fortsatt er i kraft i Hino og denne provinsen alene.

Delhaize-administrasjonen på sin side, som beklaget disse handlingene, sendte namsmenn til stedet for å «finne seg fakta», spesifiserer Roel DeKilver, en talsmann for skiltet. «Vi ser hva vi kan få på plass for å sikre tilgang til butikkene våre, både for våre kunder og våre ansatte. Vi kommenterer ikke ytterligere på dette tidspunktet.»

Les også Delhaize ønsker å overbevise kundene sine om å gå tilbake til det normale livet

Som en påminnelse er fagforeningene og deres base sterkt imot å franchise de 128 supermarkedene som for tiden er under deres ledelse, en intensjon kommunisert til ledelsen 7. mars. Siden den gang har de to partene ikke klart å få til en dialog, heller ikke under FPS rekrutteringsmøte sist tirsdag (13.6.). Og på et sosialt nivå forblir blindveien systemisk. Mandagens streikeaksjon beviser at en del av staben fortsatt er fast bestemt på å fraråde ledelsen, som fortsatt er fast bestemt på å flytte sammenslåingene inn i uavhengige avdelinger.

READ  Budskapet: Skottlands uavhengighetskampanje er ikke rask

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *