«Deliver It» – Josh King slipper løs Twitter «Frenzy» Da Bournemouth, West Ham er klar for virksomhet

Josh King scoret to ganger og hjalp en mens han inspirerte Bournemouth til 4-1 hjemmeseier over Oldham Athletic i FA-cupen.

Den norske landskampen scoret 48 Premier League-mål i løpet av Bournemouths tid i topprunden. Etter nedrykk var flere av spillerne knyttet til retur til Premier League, og King var en av dem.

Både Manchester United og West Ham ville vise interesse. Imidlertid ville Bournemouth avvise innkommende tilbud fra begge parter, avvise PSGs interesse og avvise et tilleggstilbud fra Torino.

King forble på sørkysten og har slitt i mesterskapet; Så langt har han gjort åtte mesterskapsopptredener uten å score, men i dag gikk han av mål i det som var en flott prestasjon mot Oldham.

Bournemouth går videre til neste runde i FA Cup, men det ser ut til at King snart kan gå videre, og Bournemouth-fans vet det.

West Ham sies å vurdere King som en mulig erstatning for Sebastian Haller, med Newcastle United og West Brom også i løpet.

READ  Nukleær sikkerhet er fortsatt høyt prioritert i Norges samarbeid med Russland

Det virker imidlertid mer sannsynlig at West Ham vil flytte for King denne måneden, og det var West Ham-fans som strømmet til Bournemouths Twitter-side da King ble plassert på poengsummen i dag.

Med Haller som henvender seg til Ajax i en avtale ryktes å være verdt £ 22 millionerDavid Moyes vil utvilsomt bruke pengene til å få King ut av Bournemouth.

Kirsebærene takket nei til et tilbud på £ 13 millioner fra West Ham om sommeren, og det er angivelig blitt fortalt både Newcastle og West Brom £ 15 millioner vil være nødvendig for å signere King Denne måneden mer enn Hammers verdsetter King.

Med King som imponerer i dag, ser avgangen hans fra Bournemouth mer og mer overhengende ut. Jason Tindall har brukt andre alternativer denne sesongen og med stor suksess: Tapet av King burde ikke dempe hans kampanjehåp, og de innsamlede pengene kan brukes til å styrke kampanjetilbudet hans.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *