Demokrater fra Georgia kjemper mot republikanernes siste forsøk på å kontrollere avstemningen – Hail | Amerikanske nyheter

Rapporten på 15 sider, utarbeidet av et panel ledet av pensjonert amerikanske hærløytnant Russell Honore, anbefalte også å forbedre etterretningsferdigheter og opplæring i Capital Police.

Rapporten ble bedt om av representanten for representanthuset Nancy Pelosi Fem personer, inkludert en politibetjent, er drept i et angrep av en mengde tilhengere av tidligere president Donald Trump.

U.S. Capitol PoliceFærre ansatte, ikke nok og ikke nok opplært For å beskytte Capitol og kongressmedlemmer.

En anbefaling ble til slutt kalt Skifte ut midlertidig gjerder Rundt Capitol etter angrepet av et “integrert uttrekkbart gjerdesystem”.

Det er for tiden ingen permanent barriere rundt det store Capitol-campus. Mange lovgivere er motvillige til å opprette området og krever bedre sikkerhet Utilgjengelig for publikum.

Arbeidsgruppen er en “Hurtigreaktiv kraftInkluderer Hele byen Washington Under ledelse av District of Columbia nasjonalgarden Ved å distribuere militærpoliti fra hele USA i midlertidige sykluser.

D.C. Den oppfordret nasjonalgarden til å hjelpe sjefssjefen for beredskapstilsynet med å dempe storstilt, uforutsett sivil uro, og sa “presidentens forhåndsgodkjenning er ikke mulig, og situasjonen kan ikke bringes under kontroll av lokale myndigheter.”

Rapporten fremhevet også de grunnleggende aspektene ved herding av vinduer og dører i bygningen, samt ansettelse av hundrevis av politibetjenter og omorganisering av den oppløste monterte politistyrken.

Kongressledere planla å forklare rapporten for lovgivere.

READ  Hvite hus sier at Biden ikke vurderer å dele Covit-19-vaksinen med Mexico

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *