Demokrater legger ut på reklameturné for å overbevise USA om Govt-redningsplan – live | Amerikanske nyheter

Det er et område i fengsel hvor vaksiner ser ut til å få mindre trekkraft. Nicole Lewis fra The Marshall Project og Michael R. fra Associated Press. Sisak rapporterte i dag om vanskelighetene med å få ansatte i amerikanske fengsler til å ta ettertraktede skudd.

I Massachusetts rapporterer de at mer enn halvparten av dem som arbeider ved kriminalomsorgen har nektet vaksinering. En undersøkelse over hele staten i California viste at halvparten av kriminalomsorgen ville vente på å bli vaksinert. På Rhode Island nektet fengselspersonalet vaksinasjoner i høyere grad enn de som er fengslet, sa medisinsk direktør Dr. Justin Berg. I Iowa sa over halvparten av de ansatte at de ville bli vaksinert i en tidlig avstemning.

Noen kriminalomsorgsmyndigheter nekter vaksinen fordi de frykter kortsiktige og langsiktige bivirkninger av vaksinen. Andre aksepterte konspirasjonsteoriene om vaksinen.

Folkehelsepersonell fortsetter å bekymre seg for muligheten for å kontrollere infeksjonen innvendig og utvendig. Smittegraden i fengsler er tre ganger høyere enn i befolkningen generelt. Nektelse på å bruke maske, undervurdering av befolkningens symptomer og håndheving av sosial avstand og helseprotokoller i modne, dårlig ventilerte områder modne for spredning av viruset, hjalp fengselspersonalet til å fremskynde utbruddet.

“Å jobbe i fengsler er en viktig del av befolkningsligningen, noe som fører til redusert sykelighet og sjansene for et fornyet utbrudd av Govt-19 som brister i fremtiden er små,” sa Pri Williams, en helseekspert ved kriminalomsorgen ved University of California. , San Fransisco. , Eller UCSF.

I FCI Miami fortsetter myndighetene med å sende syke og eldre innsatte til sykehuset. Som et resultat gjenstår skjelettrester av ansatte som driver fengselet, sa Karen Troydino, president for Local Correctional Officers ‘Union. Ubemerket personale forverrer problemet ettersom de risikerer å bli syke når eksplosjoner i fengsler øker.

READ  Un cisne llora la muerte de su compañero, R ...

“Å, vi hadde en eksplosjon i en enhet, 150 fanger har en feiging,” sa Troydino. “Alle kaller meg syk.”

Brian Dave, tidligere kriminalvakt og nasjonal direktør for One Voice United, en politikk- og advokatgruppe for offiserer, sa at en del av motstanden mot vaksinen var utbredt feilinformasjon blant kriminalomsorgen. Flertallet av mennesker i rettshåndhevelse lente seg til høyre, sa Dave. “De får informasjonen sin fra høyreorienterte medier,” sa han. “Mange av dem mener at du ikke skal bruke maske. Det er som influensa.” Nasjonale meningsmålinger antyder at republikanere som ikke har høyskoleeksamen er mer sannsynlig å motsette seg vaksinen.

Vakternes avslag på å vaksinere er en velsignelse for noen av de innsatte. Vaksiner har kort holdbarhetstid etter oppløsning, så myndighetene har gitt de gjenværende vaksinene til fanger uten å kaste bort dem. Julia Ann Boff blir holdt på FMC Carswell, et føderalt fengsel i Texas, hvor hun fikk sitt første skudd i midten av desember etter å ha blitt nektet av flere offiserer.
Ved hjelp av fengselets e-postsystem skrev han: “Jeg føler meg veldig velsignet over å ha mottatt det.” “Jeg fikk diagnosen lupus og hjertesykdom, så det var ingen måte å la meg bli (syk).”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *