Demokrater legger vekt på lettelse av regjeringen uten støtte fra republikansk kongress – Liveoppdateringer | Amerikanske nyheter

Den økonomiske rådgiveren i Det hvite hus, Brian Dees, og Govt-19-koordinator Jeff Giants holdt en samtale med senatdemokratene torsdag. Hindringer.

«Følelsen er dette: Republikanerne vil samarbeide med oss ​​som en del av en løsning for å gi nødhjelp, men vi kan ikke vente. «Så vi vil holde kontakten med republikanerne, men jeg er en stor tilhenger av å ha en forsikring gjennom forsoning.»

Etter at republikanerne fullstendig avviste Byens plan, kom ledelsen for forsoning. Dette setter demokratene i et dilemma: godta en liten regning på bekostning av politisk tilbakeslag for å ikke ha gjort nok, eller spark Biden ut av presidentskapet på et diskriminerende grunnlag.

Hvis demokratene ikke går den topartiske veien, «vil dette sende et signal til republikanerne i USA og hele Kongressen om at denne presidentens enhetsbudskap er antimateriell retorikk,» sa Sen. Todd Young fortalte reportere.

READ  Krig i Ukraina: Russland advarer om "reell" fare for tredje verdenskrig

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *