Demokrater legger vekt på lettelse av regjeringen uten støtte fra republikansk kongress – Liveoppdateringer | Amerikanske nyheter

Den økonomiske rådgiveren i Det hvite hus, Brian Dees, og Govt-19-koordinator Jeff Giants holdt en samtale med senatdemokratene torsdag. Hindringer.

«Følelsen er dette: Republikanerne vil samarbeide med oss ​​som en del av en løsning for å gi nødhjelp, men vi kan ikke vente. «Så vi vil holde kontakten med republikanerne, men jeg er en stor tilhenger av å ha en forsikring gjennom forsoning.»

Etter at republikanerne fullstendig avviste Byens plan, kom ledelsen for forsoning. Dette setter demokratene i et dilemma: godta en liten regning på bekostning av politisk tilbakeslag for å ikke ha gjort nok, eller spark Biden ut av presidentskapet på et diskriminerende grunnlag.

Hvis demokratene ikke går den topartiske veien, «vil dette sende et signal til republikanerne i USA og hele Kongressen om at denne presidentens enhetsbudskap er antimateriell retorikk,» sa Sen. Todd Young fortalte reportere.

READ  Kamala Harris 'flytur fra Singapore ble forsinket på grunn av' mulig dårlig helse '

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *