Demokrater sier Joe Biden bør ‘trekke seg’ siden han er gammel nok til å være president ‘ Verden | Nyheter

USAs president Joe Biden har gjort en av sine første store utenrikspolitiske grep denne måneden, og lovet å trekke tropper fra Afghanistan. Mot slutten av sommeren vil nesten alle amerikanske og NATO-styrker ha forlatt Afghanistan med reaksjonen på kostnadene for konflikten og tap av titusenvis av mennesker. Mr Bidens innenlandske agenda blir ofte brukt mot Govt – 19.

De neste fire årene kan være avgjørende for USAs fremtid, men president Biden kan trekke seg i 2024.

Politico snakket med demokratiske kolleger som foreslo at Biden bare ville ta ett innlegg – men han ville ikke innrømme det offentlig.

En viktig rådgiver for Fidens kampanje sa da: “Hvis Biden blir valgt … vil han bli 82 år om fire år, og han vil ikke stille til gjenvalg.”

De la til: «Det gjør Pita til en god forandringsperson. Jeg vil avholde valg i år for neste generasjon ledere, men hvis jeg må vente i fire år [in order to] For å bli kvitt Trump er jeg klar til å gjøre det. ”

En annen topp Biden-rådgiver nevner dette: “Han tenker videre:” Jeg vil finne en løpekamerat. Etter fire år kan jeg endre ting, men hvis det ikke skjer eller jeg stiller til gjenvalg. “”

Mange har allerede spekulert i at visepresidenten hans, Kamala Harris, kan iverksette tiltak for å lede demokratene i 2024.

En politisk strateg som var i kontakt med Mrid Bidens nære medhjelpere sa at den tidligere visepresidenten under Barack Obama var “for gammel” til å lede landet i mer enn fire år.

De sa: “Er det 81 år å være president? Ja. Vil den åtti år gamle presidenten lykkes med å stille til gjenvalg? Han er ikke.

READ  Demokrater fra Georgia kjemper mot republikanernes siste forsøk på å kontrollere avstemningen - Hail | Amerikanske nyheter

Les mer: Beijing fordømmer den ‘dårlige’ amerikanske marinen for å forstyrre øvelser i Sør-Kinahavet

På kampanjesporet i mars 2020 sa Biden: “Se, jeg ser på meg selv som en bro, ikke som noe annet. Det er generasjoner av ledere som har sett deg stå bak meg. De er fremtiden for dette landet.”

Noen rapporter antyder imidlertid at 78-åringen sannsynligvis vil kjøre igjen i 2024.

I følge The Hill sa en mangeårig Biden-rådgiver: “Jeg tror ikke det er noen grunn til å si at han ikke er det,” og løp etter en annen stilling i Det hvite hus.

De la til: “Så vi tror alle det er han [running again], I motsetning til denne oppfatningen om at han vil være en engangspresident på grunn av sin egen vilje. “

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *