Den belgiske forskeren Bruno Clerckx mottok den prestisjetunge Blondel-medaljen for sitt arbeid med smarttelefondataoverføring

Tidligere tok nedlasting av data til smarttelefoner noen ganger lang tid: dette er assosiert med multi-antennesystemet, som betyr at de overførte dataene går gjennom flere releer før de når mottakeren. Men i flere år gjorde algoritmen det mulig å synkronisere disse antennene: dermed kunne datahastigheten øke og dataene kunne ankomme lettere. Denne algoritmen er arbeidet til UCLA-forsker Bruno Clerks. Mandag ble han tildelt den prestisjetunge Blondel-medaljen, som belønner eksepsjonelt arbeid innen elektronisk teknologi, av Society for Electricity, Electronics, Information and Communication Technologies (SEE), med base i Paris.

I følge dette selskapet laget Bruno Clerckx «Eksepsjonelle bidragBemerkelsesverdig i akademia«Takket være hans arbeid i multi-antenne (MIMO) trådløse kommunikasjonssystemer og kraftoverføring. «Bruno Clerckx sitt arbeid avslørte viktigheten av samspillet mellom kanalmodellering og signalbehandling for utformingen av MIMO-systemer.«, ifølge EDC. Den identifiserer at hennes oppfinnelser har blitt hyllet over hele verden og brukt i 4G- og 5G-kodingsteknologier.

UC LOuvain berømmet på sin side utmerkelsen som samarbeidspartneren hadde fått. dette er «utrettelig søker«Det stopper ikke der, sier de. Neste steg blir»Oppnå trådløs kraftoverføring”, for eksempel for å lade tilkoblede enheter med lavt forbruk.


►►► Les også: Når kommer 5G i Belgia? Et annet skritt er nettopp tatt, mot 70 % dekning i 2023


en «lovende teknologisier EDC. Professor Clerks KahnDen første som forbedret «bølgeform»-designet for å forbedre effektiviteten til trådløs kraftoverføring over lange avstander«Gratulerer selskapet. Som det var.»Banebrytende signaldesign for kombinert overføring av trådløs informasjon og kraft«.

I følge UCL har Bruno Clerckx også mottatt en IEEE Fellow, som tildeles elektronikkingeniører som gjør ekstraordinære oppdagelser. «Jeg hadde ikke forventet det, spesielt med tanke på de prestisjetunge navnene som har mottatt disse prisene tidligere årsa forsker. Likevel er det kult, det er et viktig steg i en karrierevei.«

READ  Norge godtar å øke avgiftene for gjenvinnbare produkter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *