Den billigste merkevarebutikken er veldig nær oss!

I inflasjonssammenheng konkurrerer detaljhandelskonsern, som er en sektor som anses å være svært konkurransedyktig, behendig om å redusere prisene og tiltrekke seg så mange kunder som mulig. Men ett merke skiller seg ut: E.Leclerc. Den har de laveste prisene i Frankrike, foran Carrefour, Auchan og til og med Intermarche, ifølge flere studier.


av videoer

I en ny undersøkelse prøver journalist Olivier Duvers og A3 Distribute Institute å finne ut hvilke av de 700 E.Leclerc-butikkene i Frankrike som er de ti billigste. For å lage denne ordningen, noterer de seg prisene som belastes på tvers av alle stasjoner, før de trekker ut «prisindeksen», forklarer våre kolleger fra L’Aisne nouvelle.

«Alle studiene konvergerer: når det gjelder forbrukerprodukter, ferske og selvbetjente produkter, er Leclerc objektivt sett den mest konkurransedyktige,» forklarer Olivier Dauvers på sin nettside Le Web Grande Conso. Likevel, i prinsippet, bak gjennomsnittet skjuler det seg alltid ulikheter. Inkludert Så i Leclerc og til og med på prisen.

Når det gjelder vurdering, ifølge denne studien, ligger den billigste E.Leclerc av alle i Harly, nær Saint-Quentin. Med en lav «prisindeks» på 85,9 slår den alle rekorder, med landsgjennomsnittet for alle merker satt til 100. Olivier Duvers bekrefter sin beliggenhet «omtrent 15 % stall med det franske gjennomsnittet. Uhørt i En aktivitet der « normal» avkastning er mellom 1 og 2 %. »

READ  Aldi Stores oppfordrer alle kunder til å være årvåkne, "Ikke konsumer dem"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *