Den dårlige nyheten: vi kan nå hacke deg med et falskt Google-dokument

Hvis du er vant til å bruke Google Docs, vær forsiktig hvis du reagerer umiddelbart på den minste kommentaren sendt til deg i den evige e-posten på Eternal Perfectionist Drive. Dette er fordi disse anbefalingene som blir kommunisert til deg kan sette deg en farlig felle. Uansett, dette er det som avslører Avanans siste blogginnlegg, Et selskap som leverer nyhetssikkerhetsløsninger.

En nøkkelfunksjon ved problemet er “Kommentarer”-alternativet på Google Dokumenter og andre Google-verktøy (for eksempel Google Slide). I desember i fjor la han merke til at hackere opprettet Google Docs og refererte til folk som bruker e-postadressene deres … glir ut skadelige lenker:

“Hackere legger til en kommentar til et Google-dokument.

Det subtile ved angrepet – som ber deg være ekstra forsiktig – er at e-posten som mottok målene faktisk ble sendt av Google. For hackere vises ikke deres personlige e-postadresse noe sted, kun navnet deres er nevnt. Å gi hard tid til spamfiltrene i innboksen er en stor utfordring.

Han bemerker at Google ble varslet om mangelen 3. januar. Selskapet anbefaler at alle Google Suite-brukere bekrefter identiteten til forfatteren av kommentaren før de klikker på koblingen i e-posten. En enkel sveving av lenken med musen lar deg også avsløre domenenavnet som veileder deg og oppdage mindre frustrasjoner. Vi lærte av Mathis Hamel, Cyber ​​​​Security Manager. Selvfølgelig bør en trolldom sette deg på kroken.

Hvis du også noen gang er klar over anonyme nebbdyr i Google Dokumenter, vennligst send oss ​​en e-post på hellokonbinitechno@konbini.com.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *