Den elektriske SUV-en vil ikke nekte for sportsligheten

I fremtiden vil Alpine satse på etterfølgeren til A110 og på en elektrisk SUV. For sistnevnte kommer ikke produsenten til å ofre sportslighet.

SUV-ens ankomst til Alpine-serien er tydelig nok til å skremme bort purister av merket. Men produsenten lover at den ikke vil ofre oppførsel og sporty utseende av hensyn til høyt volumsalg.

GT-X Over, kodenavn for Elektrisk crossover i fremtiden fra AlpineDet blir en liten sports-SUV. Alpine designsjef Anthony Fillen forklarte Autocar hvordan merket vil sikre at denne nye modellen er virkelig alpin.

«Hvis vi beholder kjøreopplevelsen, elegansen, sportsligheten og holdningen til bilen, er ikke det et problem.»Jævelen bekrefter. «Du vil se mange koblinger med A110»han la til.

Ifølge ham er dette ligningen mange merker må løse i dag. Med nesten ett av to salg er SUV-er nå avgjørende. Sportsbedrifter må kjempe med dette for å finne den rette balansen mellom salg og respekt for arven deres.

«Jeg tror det er mange andre byggherrer der ute som utforsker måter å forbli tro mot sitt DNA. Jeg tror det er mulig, og det er mange kunder som virkelig vil ha en slik bil.»


Les også
Alpine vil lansere tre elektriske crossovere

READ  "Det er den verste slutten på ferien vi kunne ha forestilt oss"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *