Den elektroniske markedsplassen OnBuy mottar 35 millioner i finansiering

OnBuy, en UK-basert online markedsplass, har samlet inn 35 35 millioner i serie A + -finansiering fra risikovillig kapital og strategiske teknologiinvestorer.

Investeringen, som er en kombinasjon av gjeld og egenkapital, vil hjelpe selskapet ytterligere å forbedre sitt produkttilbud og fortsette sin globale ekspansjon, sa selskapet.

Betydelige innspill har kommet fra Bring Ventures, Norway Post Venture Guy, Fuel Ventures, Terra Firma Capital Partners grunnlegger og styreleder Guy Hands, Klarna viseadministrerende direktør Nut Franksmir og Play.com grunnlegger Richard Golding.

முழுமையாக 2 millioner er for øyeblikket fullfinansiert for forhandlere som bruker operativsystemet.

Den Bournemouth-baserte virksomheten ble grunnlagt i 2016 og selger mer enn 36 millioner produkter fra mer enn 7000 forhandlere, inkludert mote, hagearbeid, elektronikk og møbler.

OnBuy øyne enhjørningsposisjon

Den raskt voksende virksomheten har skaffet seg fortjeneste for nettkanaler siden det økende forbrukerskiftet de siste årene, med den totale salgsverdien nådd 15 155 millioner på bare fire år og bare 8 8 millioner i totale investeringer så langt.

Selskapet sa at visjonen nå er “bestemt på å oppnå enhjørningsstatus i de kommende årene”.

Gas Patton, grunnlegger og administrerende direktør i OnBuy, sa at investeringen ville “tillate selskapet å åpne opp mer potensiale og bruke OnBuy til å ta neste skritt mot et bedre, enklere produkt enn noen gang før.”

Selskapet sa at de i løpet av de neste to årene vil kunngjøre utviklingen av forbrukerbruk, forbedringer i produktinfrastrukturen, innføringen av nye partnerskap og ytterligere detaljer om global ekspansjon.

Patton fortsatte: “Vi gjorde dette ved hjelp av våre tidlige engler, det fantastiske teamet, de pålitelige forhandlerne og selvfølgelig alle våre fantastiske kunder, men vi er ikke ferdige ennå. Vi er her for å lage støy, utfordre statusen quo og endre alltid det digitale markedslandskapet. “

READ  Cómo usar la autenticación de dos pasos en Ubuntu

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *