Den fullstendig redesignede nye MacBook Air vil vente til 2022

Ifølge journalisten Mark Curman vil ikke Apple lenger organisere nøkkelspesifikasjoner i år. Det betyr at den nye MacBook Airs vil vente til 2022.

En nærmere titt på iMac

Som Apple kommer ikke et rykte alene. Vi vet allerede hvordan disse nye maskinene vil se ut. I det minste, hvis du vil stole på serielekkeren John Prosser, har troverdigheten blitt sterkt påvirket i det siste, vi må innrømme det.

Imidlertid designet prosessoren, i samarbeid med grafisk designer RenderSpion, denne nye MacBook Air, som logisk nok Den vil få det samme nye utseendet som de nyeste 14- og 16-tommers MacBook Pros, Nylig utgitt av Apple-merket.

Slik finner vi un port Magsafe 3, For å lade systemet magnetisk, To Thunderbolt 3-porter og et jack board. I motsetning til Pro-modellene er det ingen HDMI- eller SD-port. En annen endring, denne gangen skjermen: når den åpnes, Den bærbare datamaskinen vil se ut som den nyeste 24-tommers iMac, Hvit skjermkant og slank som de nyeste MacBook Pro-ene. Dette indikerer tilstedeværelsen av et klimaks.

Endelig, Den siste detaljen er forventet: tilstedeværelsen av flere farger. Som en påminnelse er den tilgjengelig i 7 farger (grønn, gul, oransje, rød, lilla, blå og grå), som den er tilgjengelig på 24-tommers iMac. Men for å vite om John Prosser sa det riktig, må vi være tålmodige. Apple forventes ikke å gi ut denne nye MacBook Air før i tredje kvartal 2022.

READ  CD Project kjøper Molasses Flood for å bygge en ny The Witcher eller Cyberbank

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *