Den grufulle skjebnen til denne mannen som gikk ut av kjøretøyet sitt for å hjelpe ender å krysse, ble drept på sekunder og truffet av en bil foran barna sine

Bare patetisk. Da han så en andemor og babyene hennes nær et travelt veikryss, nølte ikke en mann, en far et sekund med å gå ut av bilen for å hjelpe dyrene med å krysse gaten uten fare. Men sekunder senere var det drama. Mannen krasjet front mot front i en bil foran barna sine. Han døde momentant.

Mens barna hans ventet på at han skulle komme tilbake til bilen, krasjet mannen inn i et annet kjøretøy. Ingenting kunne gjøres for å redde ham. Den lokale TV-kanalen «KCRA» bemerker at offeret døde på stedet.

Sjåføren som påkjørte mannen, en 17 år gammel jente, stoppet umiddelbart for å sjekke fornærmede. Politiet sier han samarbeider i etterforskningen.

Flere vitner var vitne til skrekken. «Først var det en scene med ren glede og lykke, og det ble til skrekk,» sa journalisten Michelle Bandur på «KCRA.»

William Wimsatt var et av vitnene. Han sa til amerikanske medier at til tross for grønt lys, ventet alle bilistene til endene var ferdige med å hjelpe dem. «Mannen gikk ut av bilen og hjalp endene underveis og alle jublet fordi det var så godt. Mamma rullet ned vinduet og ropte «Bravo, godt gjort». Og jeg sa til ham «Bravo», forklarer William .

Men etter noen sekunders glede var det en scene med ekte skrekk. «Jeg så ikke at bilen traff ham. Alt jeg husker er lyden av krasjet og dets glid. Skoene hans og sokkene havnet i bilen vår, sier vitnet ganske bemerkelsesverdig. «Han var den eneste personen som gikk ut av bilen og prøvde å hjelpe dem, sannsynligvis den hyggeligste personen som finnes. Det er urettferdig. Det var hans siste vennlighet,» avslutter han.

READ  Kunnskapen vokser rundt Omigron-varianten, men det er fortsatt lite kjent

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *